Ingezonden persbericht


Den Haag, 21 september 2006

Winkelman en Van Hessen gelauwerd als werkgever

Nederlands public-relationsbureau runner-up in Europa

The Holmes Report heeft Winkelman en Van Hessen uitgeroepen tot het op één na beste pr-bureau om voor te werken op het Europese vasteland. Winkelman en Van Hessen werd vooral geprezen om zijn aannamebeleid dat zich richt op bijzondere mensen: mensen die zich onderscheiden door een combinatie van passie voor hun vak, teamgeest, creativiteit en humor.

champagne ter ere van het behaalde succes

Uit het juryrapport: "Om bij Winkelman en Van Hessen te kunnen werken, is het niet voldoende om goed te zijn in public relations. Het bedrijf selecteert medewerkers op een combinatie van karakter en capaciteiten."

Op een aantal punten scoort WVH zelfs beter dan de overall nummer één, het Duitse bureau Hering Schuppener. Dat geldt voor het aandeel van medewerkers die carrière willen maken bij hun huidige werkgever; voor het feit dat eigen initiatief sterk wordt gestimuleerd; voor de prettige werksfeer en voor het beloningsbeleid. Volgens de jaarlijkse publicatie 'De beste 49 bedrijven om voor te werken' behoort Winkelman en Van Hessen ook in eigen land al sinds jaar en dag tot de aantrekkelijkste werkgevers.

The Holmes Report is een kenniscentrum op het gebied van public relations. Het is gevestigd in New York en heeft vooral roem vergaard met zijn prestigieuze awards - in eerste instantie in de VS en het Verenigd Koninkrijk, sinds enkele jaren ook op het Europese vasteland.

Voor The Holmes Report klikt u hier.

Over Winkelman en Van Hessen
Winkelman en Van Hessen staat al meer dan 25 jaar gerenommeerde klanten met raad en daad terzijde. Het Haagse bureau heeft zich ontwikkeld tot het grootste onafhankelijke communicatieadviesbureau van Nederland. Winkelman en Van Hessen adviseert publieke en private organisaties vanuit haar eigen onorthodoxe visie op het vak. In essentie gaat het daarbij om het gebruik van creatieve communicatieprogramma's voor meetbare resultaten