Berichten uit de regio

Eindhoven, 21-09-2006

Deurne: Politie houdt verkeerscontrole schoolgaande jeugd

De politie hield donderdag tussen 07.45 en 09.00 uur een verkeerscontrole op het traject Meijel-Neerkant-Liessel-Deurne. Het verkeersgedrag van de schoolgaande jeugd werd gecontroleerd. Het resultaat van deze controle: zestien fietsers kregen een bon, omdat ze niet voldoende rechts aanhielden op de weg. Ze reden met drieën of vieren naast elkaar. Zeven bestuurders reden op een bromfiets met een te hoge constructiesnelheid. Eén bromfietsbestuurder reed te hard. De politie blijft in de toekomst controleren op dit traject. Dit om de verkeersveiligheid rondom de school te verbeteren.

Valkenswaard: Diefstal bestelbus

Tussen dinsdag 12.00 uur en donderdag 14.30 uur werd vanaf een parkeerterrein aan de Braambeslaan een bestelauto gestolen. Het gaat om een blauwe Volkswagen Transporter met het kenteken 26-BF-FP.

Veldhoven: Politie controleert op snelheid

De politie controleerde donderdag tussen 09.15 en 10.55 uur op de Burgemeester van Hoofflaan op snelheid. 882 voertuigen werden gecontroleerd. 33 bestuurders reden harder dan de toegestane snelheid van 50 km/u. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 70 km/u.