Ingezonden persbericht

Peter Thijsse neemt afscheid als directeur van Vosko Networking

GOUDA/SCHOONHOVEN - Peter Thijsse neemt op donderdag 21 september officieel afscheid van zijn bedrijf Vosko Networking. Na 26 jaar als directeur aan Vosko te zijn verbonden, gaat Thijsse per 1 oktober met pensioen. Marc Gozeling, inmiddels dertien jaar werkzaam bij Vosko - waarvan de laatste tien jaar als salesmanager -, neemt de taken van Thijsse over.

Thijsse heeft bij Vosko een lange, mooie en vooral succesvolle carrière achter de rug. Het is Thijsse en zijn team de afgelopen decennia gelukt om op een gecontroleerde wijze een gedegen en stabiel bedrijf op te bouwen in een vaak zeer turbulente ICT-markt. ,,Ik ben er vooral trots op dat Vosko zo'n plezierige arbeidsomgeving biedt aan haar medewerkers en dat we door eerlijk zaken doen zo'n geweldige referentielijst hebben opgebouwd. Dat is de verdienste van het hele bedrijf. Ik ben er dan ook van overtuigd dat Vosko nog vele jaren op deze wijze zal doorgaan", aldus Thijsse.
,,Ik heb bij Vosko een fantastische tijd meegemaakt, zowel met mijn medewerkers als met de vele klanten die ik persoonlijk heb mogen ontmoeten. Ik zal op de achtergrond nog regelmatig contact houden. Maar dat ik dit zal missen, is zeker.", vertelt de in Schoonhoven woonachtige Thijsse.

Over Vosko Networking

Vosko Networking B.V. is een Nederlands bedrijf dat zich uitsluitend richt op het ontwerpen, implementeren en onderhouden van grote tot zeer grote netwerk-infrastructuren voor enterprise omgevingen. Daarnaast is Vosko gespecialiseerd in IP-telefonie en de beveiliging en het beheer van (IP-)netwerken. De stabiliteit (actief sinds 1976 met een bijzonder laag personeelsverloop en een gecontroleerde groei), klantgerichte aanpak en technische kennis en vaardigheden van Vosko staan bij relaties hoog aangeschreven.

///
Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht