Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Feestelijke opening nieuwe pand Vosko Networking

GOUDA - Vosko Networking nam begin dit jaar haar nieuwe onderkomen aan de Kampenringweg in Gouda in gebruik. Het pand op bedrijventerrein Goudse Poort direct naast de afrit A12 is inmiddels volledig ingericht naar de wensen en eisen en de dienstverlening van het bedrijf. Met een totaal gerenoveerd pand met alle specifieke functionaliteiten en diverse professionele technische ruimtes is het innovatieve ICT-bedrijf Vosko nu in staat haar relaties nog beter van dienst te zijn.

Tijd dus om de officiële opening te verrichten. Daartoe heeft Vosko Jan Franssen, Commissaris van de Koningin in Zuid-Holland, bereid gevonden. Franssen opent op donderdag 21 september, rond de klok van vier uur officieel het nieuwe pand. Dat doet Franssen in aanwezigheid van burgemeester Wim Cornelis van Gouda, de Vosko-medewerkers en vele genodigden. T.v.-presentatrice Manon Thomas treedt tijdens de feestelijke opening op als gastvrouw. De genodigden krijgen na het officiële gedeelte de gelegenheid om het pand te bezichtigen. Bij die rondgang verzorgt Vosko in de verschillende ruimten een aantal informatieve presentaties. En dat alles natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje.

Over Vosko Networking

Vosko Networking B.V. is een Nederlands bedrijf dat zich uitsluitend richt op het ontwerpen, implementeren en onderhouden van grote tot zeer grote netwerk-infrastructuren voor enterprise omgevingen. Daarnaast is Vosko gespecialiseerd in IP-telefonie en de beveiliging en het beheer van (IP-)netwerken. De stabiliteit (actief sinds 1976 met een bijzonder laag personeelsverloop en een gecontroleerde groei), klantgerichte aanpak en technische kennis en vaardigheden van Vosko staan bij relaties hoog aangeschreven.
Vosko werd in 1976 opgericht in Zwanenburg en verhuisde in 1987 naar Waddinxveen. Door het aanhoudend succesvol ontwerpen, implementeren, beveiligen en onderhouden van cruciale netwerkinfrastructuren werd begin dit jaar uitgeweken naar een representatief nieuw onderkomen. Dit nieuwe pand ligt in het gerenommeerde bedrijvenpark de Goudse Poort in Gouda direct aan de A12 en is daardoor ook uitstekend bereikbaar.

Noot voor de redactie,