Politie Zeeland


---


W-2424-2006 Diefstal uit schoolgebouw, Vlissingen
Tussen dinsdagmiddag 16.00 uur en donderdagochtend 08.00 uur zijn uit een school aan de Edisonweg in Vlissingen koelunits weggenomen.
De units stonden klaar om geistalleerd te worden. Ze hebben een totale waarde van enkele duizenden euro's. Het terrein van de school was niet afgesloten.

W-2425-2006 Vrouw ten val Middelburg, Getuigenoproep
Woensdagochtend rond 07.45 uur is een 31-jarige fietsster uit Middelburg, Op de Kanaalweg in Middelburg, ten val gekomen.
Rond genoemd tijdstip fietste de vrouw op het fietspad aan de Kanaalweg. Ter hoogte van het stadskantoor wilde ze linksafslaan naar de fietsenstalling.
Toen zij achterom keek werd ze vermoedelijk aangereden door een hard voorbij rijdende fietser waardoor de vrouw ten val kwam. De fietser reed door.
Door omstanders is de vrouw het gemeentehuis binnengebracht. Van hieruit is ze naar het ziekenhuis gebracht waar een gecompliceerde breuk in haar schouder is vastgesteld.
De politie verzoekt getuigen van deze aanrijding zich te melden op het politiebureau in Middelburg of op telefoonnummer 0900-8844.

O-2426-2006 Te hard, Poortvliet
Donderdagmiddag rond 16.40 uur is het rijbewijs van een 37-jarige automobilist uit de gemeente Tholen ingevorderd.
Tijdens een videosurveillance werd op de Paasdijkweg in Poortvliet een gecorrigeerde snelheid van 101 km/h gemeten. Op deze weg is het toegestaan
50 km/h te rijden. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Z-2427-2006 Aanrijding in Terneuzen
Donderdagmiddag rond 15.50 uur vond er op Axelsestraat in Terneuzen een aanrijding plaats tussen een bromfiets en een bedrijfsauto.
De 49-jarige bestuurder van de bedrijfsauto uit de gemeente Terneuzen reed over de Axelsestraat in de richting van de Axelsedam.
Toen hij op de kruising met de Tramstraat linksaf sloeg werd hij net ingehaald door de 16-jarige bestuurster van de bromfiets uit Terneuzen.
Door de aanrijding kwam het meisje ten val. Ze is met een schouderbreuk overgebracht naar ziekenhuis de Honte in Terneuzen.

O-2428-2006 Tractor in de sloot, Sint Annaland
Donderdagochtend rond 08.10 uur raakte op de Langeweg in Sint Annaland, door een voorrangsfout, een tractor in de sloot.
Een 37-jarige bestuurder van een bestelauto uit de gemeente Tholen reed over de Ceciliaweg gaande in de richting van de Langeweg. Op de kruising verleende hij geen voorrang aan de voor hem van links komende 17-jarige bestuurder van de tractor uit de gemeente Tholen.
De bestuurder van de tractor week uit en kwam tot stilstand in een sloot aan de linkerzijde van de weg.
De 17-jarige jongen bleef ongedeerd; de tractor raakte rondom beschadigd.

O-2429-2006 Aanhouding wegens openbare schennis, Goes
Donderdagavond rond 19.25 uur is een 22-jarige man uit 's-Gravenpolder, aan de 's-Gravenpolderseweg in Goes aangehouden wegens openbare schennis.
De man stond zich te bevredigen in het fietsenhok bij het ziekenhuis. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.


---- --