3 e persbericht van donderdag 21 september 2006

Eindhoven, 21-09-2006 o Berichten uit de regio

Eindhoven: Dodelijk verkeersongeval

Een 40-jarige vrouw uit Geldrop is donderdag rond 17.15 uur om het leven gekomen bij een verkeersongeval op de Marathonloop. Zij wilde op haar fiets de kruising Estafettelaan/Marathonloop oversteken maar werd daarbij geschept door een personenauto die over de Marathonloop reed en uit de richting van de Huizingalaan kwam. De auto werd bestuurd door een 19-jarige Eindhovenaar. De vrouw is ter plaatse overleden. De politie onderzoekt hoe het ongeval kon plaatsvinden.

Gemert: Vrouw gewond bij ongeval

Donderdagochtend rond 10.00 uur is op de Rooije Hoefsedijk een 73-jarige vrouw uit Kessel gewond geraakt. Zij werd in haar auto aangetroffen in een sloot. Onbekend is hoe de vrouw met haar voertuig in de sloot is geraakt. De vrouw is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Soerendonk: Vrouw gewond bij verkeersongeval

Donderdagmiddag rond 15.20 uur is op de Groenstraat een 63-jarige vrouw uit Meijel gewond geraakt bij een verkeersongeval. Een 16-jarige jongen uit Soerendonk reed op zijn bromfiets over een zandpad in de richting van de Groenstraat. In een bocht hield hij niet voldoende rechts en kwam daardoor in botsing met de vrouw die uit tegenovergestelde richting gefietst kwam. De vrouw is met nekletsel overgebracht naar het ziekenhuis.