Persuitnodiging presentatie Leen Zevenbergen


Exclusieve preview Dutch Water Dreams

ZOETERMEER, 20060908 -- Met enige trots kunnen wij melden dat het uitzonderlijke boek `En nu laat ik mijn baard staan' helemaal klaar is voor lancering. In dit boek houdt serie-ondernemer Leen Zevenbergen een gedreven pleidooi voor meer plezier op het werk. Het boek wordt gepresenteerd tijdens een ontbijt-bijeenkomst op donderdag 21 september bij Dutch Water Dreams.

`En nu laat ik mijn baard staan' is een onorthodoxe titel voor een inspirerende verzameling verhalen en sferen waarmee mensen hun eigen organisatie leuker kunnen maken. De fun moet terug, stelt Leen Zevenbergen. En dat lukt als ondernemers weer speelruimte krijgen. Leen beschrijft in zijn boek een geheel eigen visie op de noodzaak van Creatief Ondernemen en Sprankelend Inspireren.

Deze boekpresentatie is speciaal georganiseerd voor ondernemers en bestuurders, alsmede mediavertegenwoordigers. De lancering vindt plaats op een toepasselijke locatie: het `under construction'-terrein van Dutch Water Dreams in Zoetermeer. Dutch Water Dreams is een uniek ondernemend bedrijf, met oprichter Tobias Walraven (eerder de ondernemer achter SNT) als het sprekende voorbeeld van de ondernemer-van-de-toekomst. Dutch Water Dreams omvat een wildwaterbaan van Olympische specificaties en zal later dit jaar officieel haar deuren openen. De presentatie van `En nu laat ik mijn baard staan' is daarmee een exclusieve preview op een wonderlijk waterbedrijf, dat tal van aspecten uit het boek ter plekke illustreert en concretiseert. Een spectaculaire demonstratie van dit gedroomde wildwatersportcomplex maakt deel uit van het programma.

De onthulling van dit boek is een betekenisvolle gebeurtenis. Leen Zevenbergen (voorheen topman van onder meer Origin en Roccade) markeert hiermee het begin van een nieuwe beweging door Nederland, die een doorbraak uit het huidige klimaat forceert. Het is juist nodig dat de echte ondernemers uit het keurslijf breken en de passie terugbrengen. Omdat plezier en gedrevenheid in het werk hand-in-hand gaan, wordt `En nu laat ik mijn baard staan' aangeboden aan vakbondsvoorzitter Agnes Jongerius en inspirerend ondernemer Bernhard van Oranje.

Nieuwspresentatrice Elsemieke Havenga treedt als gespreksleider op. In haar talkshow zullen diverse prominente ondernemers en bestuurder hun visie geven op de noodzaak van ondernemen.

Gezien de ongetwijfeld drukke agenda's van alle aanwezigen is gekozen voor een ontbijt-bijeenkomst. Genodigden worden op donderdag 21 september om 08.00 uur verwacht in Zoetermeer. Ontvangst vanaf 07.30 uur. Het programma duurt tot ca. 10.00 uur.

R.S.V.P. via boekpresentatie@leenzevenbergen.nl.
Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelden uiterlijk tot 12 september.

Met vriendelijke groet,

Business Contact


Annemie Michels,
uitgever


P.S. Elke geregistreerde bezoeker ontvangt na afloop van deze presentatie een gesigneerd exemplaar van `En nu laat ik mijn baard staan' (192 pagina's full color, hardcover, met leeslint!).





Business Contact