PASSOA ICT BV lanceert nieuwe HRM-module speciaal voor onderwijs


Unieke samenwerking PASSOA ICT BV en de Besturenraad

LEEUWARDEN, 20060921 -- 21 september 2006 - PASSOA ICT BV lanceert een nieuwe module voor het beheren en uitvoeren van het HRM-beleid van onderwijsinstellingen: Human Resources On Demand (HROD). Daarmee is er voor het eerst een HRM-pakket dat op en top onderwijs is. Gemaakt voor en door onderwijsspecialisten.

Samenwerking Besturenraad
HROD is het resultaat van een intensieve samenwerking tussen PASSOA en de Besturenraad als belangenorganisatie van het christelijk onderwijs. De Besturenraad ziet in het concept van PASSOA ICT BV de oplossing voor haar leden om snel over actuele integrale sturingsinformatie te beschikken.

Compleet systeem
PASSOA biedt als enige in Nederland een compleet managementinformatiesysteem voor onderwijsadministraties. PSOD (Personeels Systeem On Demand) en FAOD (Financiële Administratie On Demand) zijn naast HROD nog twee flexibele softwaretoepassingen van PASSOA. Alle modules zijn los te gebruiken, maar de kracht zit in de samenwerking. De modules zijn eenvoudig aan elkaar te koppelen waardoor managementinformatie in een handomdraai kan worden geleverd.

HROD
HROD is een unieke oplossing voor het digitaal uitvoeren en beheren van HRM beleid. Net als de andere oplossingen van PASSOA is HROD volledig web-based en gekoppeld aan de andere modules. Hierdoor kunnen gegevens uit bijvoorbeeld PSOD en HROD eenvoudig worden uitgewisseld. Met HROD voldoen onderwijsinstellingen aan de wettelijke verplichting om invulling te geven aan het personeelsbeleid.

PASSOA ICT BV
PASSOA is de specialist voor softwareoplossingen op het gebied van administratieve onderwijsdienstverlening. Vanuit een grondige kennis van de onderwijspraktijk en ICT ontwikkelt PASSOA op continue basis ICT-oplossingen.


www.passoa-bv.nl





PASSOA ICT BV