Gemeente Lelystad

Verenigingenmarkt op 22 september in sportcentrum de Koploper

De jaarlijkse Verenigingenmarkt vindt vrijdag 22 september plaats van 19.00 - 22.00 uur in sportcentrum de Koploper. Doel hiervan is Lelystedelingen en in het bijzonder de nieuwe inwoners, kennis te laten maken met de gemeente, haar bestuur en het bloeiende verenigingsleven in Lelystad.

Presenteren

De verenigingenmarkt biedt organisaties de gelegenheid zich te presenteren aan de inwoners van Lelystad. Hierbij gaat het om verenigingen, stichtingen, clubs en instellingen uit de gemeente Lelystad die mensen de mogelijkheid bieden om deel te nemen aan activiteiten in de vrije tijd (sport, muziek, dans, vrijwilligerswerk etc.) of voor het opbouwen van een sociaal netwerk. De verenigingenmarkt is niet bedoeld voor organisaties met commerciële doeleinden.

Iedereen welkom

De verenigingenmarkt heeft een open karakter. Alle inwoners zijn van harte welkom de activiteiten in de Koploper te bezoeken. In de grote tennishal presenteren de meer dan honderd aangemelde Lelystadse verenigingen zich. Bezoekers kunnen tevens kennismaken met de recreatieve mogelijkheden van De Koploper. Centraal in de tennishal staat een podium waar een aantal verenigingen een demonstratie verzorgen. Om nieuwe inwoners de gelegenheid te geven kennis te maken met het Lelystadse verenigingsleven worden alle inwoners die sinds oktober 2005 in Lelystad zijn komen wonen persoonlijk uitgenodigd.

De toegang is gratis

De verenigingen kunnen het inschrijfformulier hier downloaden.
---

U heeft Acrobat Reader nodig om deze bestanden te kunnen inzien. Heeft u geen Reader? Klik dan op de knop hieronder...

Link naar de downloadsite voor Acrobat Reader

---