Gemeente Vlaardingen


Dag van de dialoog: Van couscous tot stamppot
02 augustus 2006

De Dag van de Dialoog is een evenement waarbij Vlaardingers uit verschillende culturen elkaar ontmoeten tijdens een maaltijd. De opzet is om in alle wijken bij een gastheer of gastvrouw thuis of bij een organisatie met acht tot tien personen aan tafel te schuiven en in gesprek te gaan. Dit jaar kunt u meedoen op vrijdag 22 september. Reserveer deze datum alvast in uw agenda!

Wie meer informatie wil of wie zelf gastheer of gastvrouw wil zijn en stadsgenoten iets wil laten proeven van zijn of haar culturele en culinaire achtergrond, kan nu al terecht op
velevlaardingers@vlaardingen.nl. Wilt u niet koken, maar wel mee-eten? In de rechterkolom vindt u een link waarmee u zich tot 10 september 2006 als deelnemer van de Dag van de Dialoog kunt inschrijven.

Tijdens de Dag van de Dialoog wordt op de Oude Havenbrug het kunstwerk Kleurrijk Overbruggen van kunstenaar Jan van Dorp onthuld. Vele Vlaardingers Eén Huis heeft dit kunstwerk geadopteerd. Het kunstwerk zal het gedachtegoed van Vele vlaardingers Eén Huis uitstralen.

In de rechterkolom vindt u een link naar een advertentie en een persbericht. Deze zijn bedoeld voor verenigingen en organisaties die dit evenement onder de aandacht willen brengen van hun achterban.