Deelgemeente Hoogvliet Rotterdam

Rotterdams Vrijwilligersontbijt 2006: Nieuwe politici, nieuw beleid, nieuw ontbijt

Het Rotterdams Vrijwilligersontbijt 2006 vindt plaats op vrijdag 22 september van 07.30 tot 09.30 uur in de Burgerzaal van het stadhuis aan de Coolsingel 40. Komt u kennismaken met de nieuwe politici van Rotterdam?

voorkant folder achterkant folder

Op 22 september a.s. wordt weer het Rotterdams Vrijwilligersontbijt georganiseerd, in de Burgerzaal van het Stadhuis. Dit jaar krijgt het ontbijt een iets ander smaakje dan gewoonlijk: het staat in het teken van kennismaking tussen politiek en vrijwilligerswerk.Wethouder Kriens nodigt daarom circa 100 vrijwilligers en bestuursleden uit die zich bezighouden met strategie en beleid.

Voor u biedt het ontbijt de kans om nieuwe raadsleden en deelgemeentelijke portefeuillehouders te ontmoeten en hen te vertellen over het vrijwilligerswerk in Rotterdam, om te horen hoe de nieuwe politici tegen vrijwilligerswerk aankijken en om ideeën uit te wisselen over het gemeentelijk en deelgemeentelijk vrijwilligersbeleid van de komende jaren. Ook zal er tijdens het ontbijt aandacht besteed worden aan de Tussenbalans Vrijwilligerswerk in 2015, het traject waarin het gemeentelijk vrijwilligersbeleid geëvalueerd is.

Houdt u zich als vrijwilliger bezig met de toekomst van uw organisatie, bijvoorbeeld als coördinator, beleidsmedewerker of bestuurslid? Dan kunt u kunt zichzelf en één collega aanmelden met de antwoordkaart bij deze uitnodiging of op www.inz.nI . Aanmelden kan tot en met 31 augustus. Half september ontvangt u bericht of u één van de 100 vrijwilligers bent die een toegangsbewijs krijgen.

Het Rotterdams Vrijwilligersontbijt wordt georganiseerd door PROXY, Mariniersweg 151, 3011 NK Rotterdam, 010- 213 23 41, info@proxynet.nl .
Inschrijven kan ook digitaal, via www.inz.nl .

Kijk ook op
website Inzet