Ingezonden persbericht


Filmcursus Amersfoort groot succes!

Twee jaar geleden is door ATP Film Company in samenwerking met Scholen In De Kunst de Amersfoortse filmcursus opgezet. In zeer korte tijd groeide deze cursus van een lokaal initiatief tot een landelijk bekend en gewaardeerde filmcursus.

Dit blijkt uit de stijgende interesse en het toegenomen aantal cursisten die veelal elders uit het land komen. Dat heeft er onder andere toe geleid dat de Vara eind 2005 deze cursus als hoofdprijs voor een prijsvraag in haar omroepblad uitloofde. Gezien dit nationale succes wordt de filmcursus komend seizoen uitgebreid met onder andere geavanceerder montagecursussen voor gevorderde cursisten. Ook kunnen cursisten dan voor camera-acteerlessen bij de Amersfoortse filmcursus terecht. De lessen zullen verspreid op zowel de locaties van Scholen In De Kunst als bij ATP Film Company gegeven worden. Daarnaast wordt vanaf het komend seizoen ook een certificaat aan de cursisten uitgereikt; een waardevol document voor de verdere ontwikkeling van cursisten.

De komende basisfilmcursussen starten op 22 september 2006 en op 26 januari 2007. U kunt zich hiervoor inschrijven via de website www.filmcursus.nl.

Voor meer informatie over het cursusaanbod kunt u naast de website ook terecht op telefoonnummer: 033-4565888.

--
ATP Film Company UK
3C Holyoake CT
Pits Hangar Lane
LONDON EALING W6 IQH
(NO POSTAL ADRESS)

www.atpstudios.com

ATP Film Company NL
ATP Home Entertainment
P.O. Box 697
3800 AR Amersfoort
The Netherlands
T: +31 (0) 33 - 45 65 888
F: +31 (0) 33 - 45 65 880