Provincie Zuid-Holland

Weekendafsluiting N 440 / Landscheidingsweg

In verband met het verleggen van een transportwaterleiding wordt in het weekend van vrijdag 22 september 20.00 uur tot maandag 25 september 06.00 uur de N 440 / Landscheidingsweg tussen de Wittenburgerweg en de Oude Waalsdorperweg in beide richtingen afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid en moet rekening houden met een langere reistijd.

De provincie Zuid-Holland is volop bezig met werkzaamheden ten behoeve van de verdubbeling van de bestaande Landscheidingsweg, tussen de Wittenburgerweg in Wassenaar en het TNO-terrein in Den Haag. Naast de verdubbeling van de bestaande weg en de aanleg van enkele nieuwe op- en afritten wordt ook een viaduct over de Landscheidingsweg gebouwd. Tijdens de weekendafsluiting wordt een leiding van Duinwaterbedrijf Zuid-Holland vervangen over de breedte van de weg. De fietsverbinding Buurtweg/Landscheidingsweg alsook vanaf de rechtsaf verbinding van de Buurtweg naar de Landscheidingsweg blijft gewoon open.

Omleidingen voor het verkeer Verkeer vanuit Leidschendam richting Scheveningen wordt omgeleid via de N14, de Bezuidenshoutseweg of Leidsestraatweg / Benoordenhoutseweg naar de Van Alkemadelaan richting Scheveningen. Vanuit Wassenaar richting Scheveningen wordt het verkeer vanaf de Wittenburgerweg of de N44 via de Leidsestraatweg / Benoordenhoutseweg naar de Van Alkemadelaan omgeleid. Verkeer uit Scheveningen wordt omgeleid via de Van Alkemadelaan naar de Bezuidenhoutseweg richting Wassenaar en Leidschendam.

De routes worden met borden aangegeven. Bovengenoemde periode zijn onder voorbehoud van weersomstandigheden en wijzigingen in de planning van de werkzaamheden.

Een kaart behorend bij dit persbericht vindt u op: http://www.zuid-holland.nl/thema/verkeer/wegverkeer/n440/index.jsp

Meer informatie kunt u vinden op www.n14-norah.nl

Bron: afdeling Communicatie, telefoon 070 441 66 22