Borculose band speelt op bokbierfestival

GROENLO - Genieten van originele popmuziek en lekker swingen op de dansvloer. Dat kan vrijdagavond 22 september als de Achterhoekse formatie Deddeleft voor live-muziek zorgt op het bokbierfestival in City Lido in Groenlo. De band beklimt met maar liefst drie zangeressen en vier muzikanten het podium.

Deddeleft speelt 'originele popmuziek', waarmee de formatie met haar repertoire willen afwijken van de platgetreden paden van veel Top 40 bands. Zo staan nummers van Clannad, Sade, Fleetwood Mac, Erikah Karst, Texas, Eurithmics en Kirsten op het programma. Al schuwt de band schuwt bekender werk van bijvoorbeeld Anouk, de Weathergirls en Mothers Finest niet.

Deddeleft is opgericht door zangeres Lianne Versteegen uit Borculo en bassist Henk Lindeboom uit Vriezenveen. Verder spelen de Borculoërs André Nijhof (drums) en Monique Schutten (zang) mee in de zevenkoppige formatie. Na tal van wisselingen is de bezetting het afgelopen jaar aangevuld met Ingrid te Brake (zang) uit Groenlo, gitarist Rob van de Elskamp uit Lochem en toetsenist Jelle Boesveld uit Noordijk.

Aanvang: 21.30 uur.

Ingezonden persbericht