AutoRai

Hyundai lanceert de extra stoere Tucson Cross

(9/22/2006)
De Hyundai Tucson is de bestverkopende SUV van Nederland. De Tucson dankt deze uitverkiezing door zijn opvallende design, stoere uitstraling, hoge kwaliteit en betrouwbaarheid én door de aantrekkelijke prijsstelling van de auto. Hyundai voegt nu, aan het toch al zeer complete gamma van de Tucson, een extra stoere uitvoering toe; de Hyundai Tucson Cross. De prijs is al even aanlokkelijk: 24.995 euro.
De Hyundai Tucson Cross is een echte aandachtstrekker en is bedoeld voor de liefhebber. Hyundai verwacht met de Tucson Cross ook een jong publiek aan te kunnen spreken omdat het accent nu nóg meer op uitstraling ligt. De Tucson Cross is voorzien van chromen sidebars, aluminium skidplates voor en achter en heldere chroomlook achterlichten. Dat zijn stoere accessoires die het toch al robuuste uiterlijk van de Hyundai Tucson extra benadrukken.

De Hyundai Tucson Cross is te koop als 2 WD met een 140 pk (105 kW) sterke tweeliter benzinemotor, die is gekoppeld aan een handgeschakelde vijf versnellingen transmissie. De prijs van de Hyundai Tucson Cross bedraagt ⬠24.995,-. Dat is slechts ⬠300,- euro hoger dan de Hyundai Tucson 2.0i DynamicVersion. Door de extraâs bedraagt het consumentenvoordeel liefst ⬠1.227,-.

De Hyundai Tucson Cross heeft ondermeer de volgende specificaties:
* Airconditioning

* 16âLichtmetalen velgen

* Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
* Elektrisch bedienbare ramen

* Elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels
* Cruise control

* Privacy glass

* ABS met EBD

* 6 Airbags

* Lederen stuurwiel

* Lederen versnellingspook

Extra's zijn de:

* Chromen sidebars

* Aluminium skidplates (voor en achter)

* Heldere achterlichten (chroomlook)

In het J.D. Power kwaliteitsonderzoek 2006 op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid van autoâs eindigde de Hyundai Tucson als beste in zijn klasse. Hyundai klom in dit onderzoek op naar de derde plaats op de ranglijst van beste automerken ter wereld. Hyundai is met de Tucson en de Santa Fe marktleider op het gebied van SUVâs in Nederland.

Ook de Hyundai Tucson Cross is tot en met 31 oktober 2006 te koop inclusief Dell laptop. Wilt u meer weten over de lapTOPdeal van Hyundai, kijk dan op www.hyundai.nl/laptopdeals