Op 22 november 2006 worden er weer verkiezingen gehouden.

U kunt dan weer bepalen welke partij u uw vertrouwen geeft om de komende vier jaar het land te besturen en voor uw belangen op te komen.

De kleine zelfstandigen en het MKB stemmen traditioneel in groten getale op het CDA en vooral op de VVD.

De VVD heeft de naam de belangenbehartiger te zijn van de zelfstandige ondernemer.

Mocht dit in het verleden al zo zijn geweest, momenteel mag u daar u twijfels over hebben.
Zo nemen de verzekeraars een belangrijke plaats in binnen de VVD en belangen van de verzekeraars worden dan ook gediend en bewaakt.
Nu is daar ook niets op tegen, zolang anderen daarmee niet worden geschaad.

Nu de verzekeraars verder gaan dan uitsluitend verzekeren en beleggen en steeds meer infiltreren in het bedrijfsleven door het aanbieden van diensten, komt men steeds meer op het pad van andere bedrijfstakken. Vooral door het aanbieden van diensten en detailmarkt producten worden zij een marktpartij. De diensten en producten betrekken zijn vaak weer bij het MKB en zelfstandigen. Voor deze bedrijven betekent dit niet dat zij meer zijn gaan verkopen, het zijn immers geen nieuwe producten en de markt werd al voldoende bediend. De verzekeraars gaan voor uw bestaande klanten centraal inkopen en willen dat u tegen bodem prijzen gaat leveren. Ook kan het zijn dat u, als tussenhandel, geheel wordt uitgeschakeld. Door deze grote inkoopmacht van de bijzonder kapitaalkrachtige verzekeraars wordt het MKB aan de bedelstaf gebracht.

Klagen bij de NMA heeft geen nut, want de consument wordt er beter van volgens de NMA, dus is het goed. Bovendien is het NMA goede 'vrienden' met de verzekeraars.

Alleen de politiek kan de verzekeraars een halt toeroepen.

De politiek heeft de mogelijkheden de verzekeraars te verplichten zich uitsluitend bezig te houden met verzekeren en beleggen.

De politiek moet voorkomen dat de verzekeraars het MKB sloopt, om nog meer miljarden winst te maken.

Van oudsher is altijd gestreefd naar scheiding van machten. Nu heeft men dit blijkbaar verlaten. Nu laat men ook de uitvoering over aan de betalende partij (verzekeraars), die primair de verantwoordelijkheid hebben voor het passen op de centjes. Nu zij zich ook de taken als inkoop, verkoop, kwaliteit, uitvoering en controle (ziekenhuizen, bergers, artsen e.d.), toe-eigenen, is van deze scheiding van machten geen sprake meer. Door de afspraken die de overheid maakt met de verzekeraars op allerlei gebied, is de overheid ook te afhankelijk geworden van die verzekeraars.
Daarmee verliest die overheid ook haar zelfstandigheid.

Van de VVD mag men verwachten dat zij zich voor u sterkt maakt en daar zit nu het probleem.

Een groep personen wil aan het (MKB) publiek duidelijk maken dat hun belangen niet (meer) door de VVD worden gediend.
Garages, schadebedrijven, bergingsbedrijven, artsen, opticiens en zelfs verkopers van TV en audioapparatuur hebben aan den lijve ondervonden wat de inkoopmacht van de verzekeraars betekent en hoe schadelijk die is voor hun voortbestaan.

Midden november zal deze site een overzicht geven van de banden die de VVD met de verzekeraars heeft.
Ook zullen er diverse voorbeelden van misstanden worden gepubliceerd en hoe de VVD je aan het lijntje houdt en toezeggingen niet nakomt.
Op 21 november zullen er in de grote steden vrachtauto's met beschilderde containers gaan rijden om de kiezers attent te maken op deze site.
Ook zal er op die dag een grote advertentie op de voorpagina van een landelijk dagblad worden geplaatst.

Indien er personen of organisaties mee willen doen, of copy willen aanleveren voor deze site, kan men mailen naar: mail@hvdboogaard.nl

Als u wilt dat u belangen worden behartigd, moet u nu in actie komen. Anders moet u weer vier jaar wachten en dan is er nog meer schade aangericht.