1e persbericht van vrijdag 22 september 2006

Eindhoven, 22-09-2006 o Berichten uit de regio

Eindhoven: Politie pakt man op voor diefstal

De politie heeft vrijdag rond 2.00 uur op de Lijmbeekstraat een 27-jarige man uit Eindhoven aangehouden. De politie kreeg kort daarvoor een melding dat een man ingebroken had in een personenauto. Hij zou na de inbraak weggefietst zijn. In de omgeving troffen politiemensen even later de verdachte bij een andere auto aan. Toen de man de agenten zag fietste hij hard weg. Hij kon kort daarna aangehouden worden. Bij hem werd inbrekerswerktuig aangetroffen. De man is ingesloten voor verder onderzoek.

Eindhoven: Politie arresteert man voor rijden zonder rijbewijs

De politie heeft donderdag rond 24.00 uur op de Humperdincklaan een 34-jarige automobilist uit Eindhoven aangehouden. Bij controle door de politie bleek dat de bestuurder te veel alcohol gedronken had. Hij blies een promillage van 1.50. Ook bleek dat hij nooit in het bezit was geweest van een rijbewijs. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Eindhoven: Politie pakt man op na aanrijding met politieauto

De politie heeft donderdag rond 21.00 uur op de Kronehoefstraat een 22-jarige man uit Eindhoven aangehouden. Politieagenten zagen de man met zijn fiets slingerend over de weg rijden waarna hij tegen het politievoertuig reed. De man ging vervolgens op de motorkap van de politieauto liggen. De verdachte bleek teveel alcohol gedronken te hebben. Op het bureau weigerde de man mee te werken aan een ademtest. Ook wilde de man zijn identiteitsbewijs niet geven. De verdachte is ingesloten.

Best: Politie houdt man aan voor mishandeling

De politie heeft donderdag rond 24.00 uur in zijn woning in Best een 30-jarige man aangehouden. Hij zou kort daarvoor zijn 24-jarige vriendin in de woning mishandeld hebben. Hij zou haar verschillende malen geduwd hebben. De vrouw heeft geen verwondingen opgelopen. De man en vrouw hebben al een tijdje relatieproblemen. De man is ingesloten voor verder onderzoek.

Mierlo: Diefstal uit winkel

In een winkel aan de Margrietstraat is tussen donderdag 18.00 en vrijdag 4.00 uur ingebroken. Aan de voorzijde van de winkel is een raam ingegooid. Uit de winkel zijn een nog onbekend aantal verzorgingsprodukten ontvreemd.