Ingezonden persbericht

Mindscape Northern Europe distribueert MMORPG!

- The Chronicles of Spellborn verkrijgbaar via Mindscape Northern Europe -

Haarlem, Mindscape Northern Europe maakt vandaag officieel bekend een meerjarig contract te hebben gesloten met game ontwikkelaar Spellborn NV voor de distributie van The Chronicles of Spellborn. De releasedatum wordt binnenkort bekendgemaakt.

Deze Massively Multiplayer Online Role-Playing Game (MMORPG) voor de PC is van Nederlands fabrikaat en maakt gebruik van de renowed Unreal® Engine voor een uiterst realistische grafische weergave. Mindscape zal de distributie verzorgen van The Chronicles of Spellborn in de Benelux, Zweden, Noorwegen, Denemarken en Finland.

De MMORPG speelt zich af in een donkere post-apocalyptische fantasie wereld en brengt duizenden gamers samen in een wereld gevuld met cartoonachtige maar bovenal realistische graphics. De game is uitgerust met innovatieve skill-based features zoals een realistisch gevechtsysteem gebaseerd op echte strijdvaardigheden waarbij doelgericht moet worden aangevallen. De spelersstatistieken in dit spel zijn bovendien duidelijk gescheiden van de wapenuitrusting. De spelers hebben in Spellborn een werkelijke invloed binnen de game-omgeving door persoonlijke avonturen en behaalde overwinningen.

De geluiden en muziek binnen The Chronicles of Spellborn is gecomponeerd door Jesper Kyd, beter bekend van zijn werk voor de Hitman series. Hij heeft voor The Chronicles of Spellborn een reeks van geluiden vervaardigd die naadloos aansluiten bij de sfeer van deze post apocalyptische wereld. De muziek binnen The Chronicles of Spellborn gaat nog een stapje verder met de samenwerking met Nederlandse rock sensatie Within Temptation die exclusief 'in-game' nummers voor deze game verzorgt. De muziek van Within Temptation is geïnspireerd op de donkere fantasiewereld van de Spellborn omgeving.

-- Einde Persbericht --
---