Gemeente Ambt Montfort


Bekendmaking goedkeuringsbesluit bestemmingsplan "Kern St.Odiliënberg, 2005"

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 28 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening het volgende bekend:

Gedeputeerde Staten van Limburg hebben bij hun besluit van 5 september 2006 (verzonden 8 september 2006) onder nr. 2006/39266 goedkeuring verleend aan het door de gemeenteraad op 2 februari 2006 vastgestelde bestemmingsplan Kern St. Odiliënberg, 2005 met uitzondering van:
- Het perceel op de hoek Veestraat-Schepelstraat;
- De plankaart ter plaatse van het Uitwerkingsgebied VA (uw) en de voorschriften (art. 6);

- De aanduiding (t) op het perceel Elzenlaan 2;
- Het perceel Schaapsweg 47.

Met ingang van vrijdag 22 september 2006 ligt het besluit van Gedeputeerde Staten samen met het bestemmingsplan gedurende zes weken (tot en met donderdag 2 november 2006) voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis.
Tijdens deze termijn kan tegen het besluit beroep worden ingesteld. Voor zover het besluit strekt tot goedkeuring kan beroep worden ingesteld door degene die binnen de in de wet gestelde termijn bedenkingen heeft ingebracht tegen het bestemmingsplan bij Gedeputeerde Staten, alsmede door een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest dit tijdig te doen. Voor zover het besluit strekt tot onthouding van goedkeuring kan het beroep worden ingesteld door een ieder. Eventuele beroepen dienen te worden gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA s Gravenhage.

Op grond van artikel 28, lid 7 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening treedt het besluit van Gedeputeerde Staten omtrent de goedkeuring in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dit verzoek is beslist.