Gemeente Ambt Montfort


Ontwerp artikel 30 herziening "bestemmingsplan Kern Posterholt, 2000"

Op 12 september heeft ons College het ontwerp-bestemmingsplan artikel 30 herziening Kern Posterholt, 2000 van gemeente Ambt Montfort vastgesteld. Het plan wordt met ingang van vrijdag 22 september 2006 tot en met donderdag 2 november 2006 voor eenieder ter inzage gelegd in het gemeentehuis van Ambt Montfort, Schaapsweg 20 te St. Odiliënberg. Het ontwerp kan worden ingezien op werkdagen van 9.00 tot 12.00 uur en op afspraak op dinsdagavond van 17.00 tot 20.00 uur.

Inhoud
In dit ontwerp-bestemmingsplan zijn de onderdelen opgenomen waaraan door Gedeputeerde Staten goedkeuring werd onthouden en die door de Raad van State werden vernietigd.

Tevens zijn er onderdelen van het Moederplan die geactualiseerd moeten worden naar aanleiding van vergunde en inmiddels gerealiseerde (woning)bouw.
De onderdelen die in dit voorontwerp aan bod komen zijn:
- De groenstrook aan de Reijpenweg;

- De woningbouw aan de Zwartemolenhof;

- Het wijzigingsgebied (nr. 6) aan de Christinalaan;
- Het wijzigingsgebied (nr. 10) aan de Wiersweg;
- Actualisering van de plankaart m.b.t. de peuterspeelzaal aan de Heerbaan 24;

- Uitbreiding supermarkt (Plus-markt) Raadhuisstraat 5 / 5a;
- Café met schietbaan aan de Hoofdstraat 174;
- Diverse aanpassingen in de voorschriften.

Indienen zienswijzen
Gedurende de bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan eenieder schriftelijk zijn of haar zienswijzen over het ontwerp-bestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad van Ambt Montfort, Postbus 6099, 6077 ZH te St. Odiliënberg.