Luisteraars sky radio bepalen op welke muziek bn'ers schaatsen

Skyradio

Unieke samenwerking Sterren Dansen op het IJs en Sky Radio 101 FM Luisteraars bepalen op welke muziek BN.ers schaatsen

De luisteraars van Sky Radio 101 FM bepalen op welke muziek de twee finalekoppels van Sterren Dansen op het IJs hun kür zullen schaatsen. Vanaf vrijdag 22 september kan op www.skyradio.nl en www.sterrendansenophetijs.nl worden gekozen uit een lijst van 25 nummers, variërend van Robbie Williams tot Elton John, Madonna en Anastacia. De twee koppels in de finale zullen uiteindelijk elk op één van de twee populairste nummers hun kunsten vertonen.

Deze actie is een onderdeel van de unieke samenwerking tussen de kijkcijferhit van SBS 6 en Sky Radio 101 FM. Het ontstaan van de samenwerking ligt bij de muziek die zowel op de radiozender als in Sterren Dansen op het IJs te horen is. Sinds 18 augustus zijn de deelnemende BN.ers wekelijks te horen op Sky Radio en kondigen ze de plaat aan waar ze die vrijdag live op gaan schaatsen. Bovendien kunnen de luisteraars van Sky Radio via de website de allerlaatste kaarten winnen om de uitverkochte live shows op vrijdagavond bij te wonen.

Vanaf 22 september gaat deze samenwerking een stap verder en bepalen de luisteraars en kijkers de muziek voor de finale van Sterren Dansen op het IJs. Op www.skyradio.nl en via www.sterrendansenophetijs.nl kan men kiezen uit een lijst van 25 Sky Radionummers. In de halve finale van het tv-programma op vrijdag 13 oktober wordt bekend gemaakt welke nummers het populairst zijn. Op deze nummers zullen de finalekoppels hun küren gaan schaatsen.

Prijzen
Door te stemmen maakt men met deze finale-actie direct kans op kaarten voor de uitverkochte live shows van Sterren Dansen op het IJs op vrijdagavond. Als hoofdprijs wordt er een VIP-arrangement weggegeven voor de finale show. Dit arrangement bestaat uit een rondleiding achter de schermen, plaatsen op de tribune tijdens de finale en een ontmoeting met de schaatsende sterren en hun partners van Holiday on Ice.