Politie Drenthe

Politie op zoek naar automobilist

Motror van de weg gereden

Holsloot, 22-09-2006 o Een 25-jarige bestuurder van een motor uit Klazienaveen werd dinsdagavond tegen zes uur van de weggereden door een nog onbekend gebleven automobilist.

De motorrijder reed over de A37 van Hoogeveen en wilde de N34 richting Emmen op draaien. Aan het eind van de toerit kwam deze tot ontdekking dat een donker voertuig hem rechts wilde passeren, omdat hier geen ruimte voor was, is de motorrijder uitgeweken naar links. Daarbij raakte de man de controle over de motor kwijt en kwam hij ten val. De motor gleed dwars over de rijbaan tegen de vangrail. De man raakte hierbij wonderwel niet gewond. De motor raakte zwaar beschadigd.

De politie is op zoek naar de bestuurder van het donkergekleurde voertuig die rond zes uur van de A37 de N34 op draaide. Heeft u informatie over deze zaak dan kunt u contact opnemen met de politie via 0900-8844.(06-181940)

Wilt u meer informatie over dit bericht of wilt u in contact komen met de dienstdoende voorlichter van Politie Drenthe, dan kunt u bellen met Dana Kragten, tel. 0592 - 36 1280.