Ingezonden persbericht


Nieuwsbrief Productschap Diervoeder22 september 2006

Publicatie ontwerp-wijziging IV GMP+:2006

Bestemd voor: diervoederbedrijven

Op de PDV-website is een aantal voorgenomen wijzigingen van de GMP+-standaarden en GMP+-bijlagen gepubliceerd. Met ingang van 2006 worden voorgenomen wijzigingen gedurende een aantal maanden als concept gepubliceerd met als doel opmerkingen en commentaar te ontvangen van de deelnemers aan het certificatieschema. Conform de procedure worden de wijzigingen begin 2007 officieel vastgesteld en geïmplementeerd.

Op een aparte plek op de PDV-website treft u een aantal documenten aan met voorgenomen wijzigingen van enkele standaarden en bijlagen van het GMP+-certificatieschema diervoedersector 2006. Conform de afgesproken procedure worden deze voorgenomen wijzigingen gedurende enige tijd gepubliceerd met als doel opmerkingen en commentaar te ontvangen van deelnemers of andere belanghebbenden.

Indien u opmerkingen hebt t.a.v. de voorgenomen wijzigingen, kunt u die kenbaar maken via het E-mailadres pdv@hpa.agro.nl.

In de komende maanden zullen mogelijk nog enkele ontwerpwijzigingen worden toegevoegd.

De voorgenomen wijzigingen hebben geen officiële status. T.z.t. zullen de finale wijzigingen worden gepubliceerd en opgenomen in de GMP-documenten. Daarbij zal ook worden aangegeven op welke datum bedrijven uiterlijk aan de wijzigingen moeten voldoen.