Politie Limburg-Noord

Politie zoekt getuigen van mishandeling

Datum: 22-09-2006
Tijd bericht: 11:52
Plaats: Belfeld
De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling die donderdagmiddag omstreeks 16.00 uur plaatsvond op de Rijksweg Noord. Hier fietste een 14-jarige jongen uit Steyl samen met zijn vriendin richting Reuver toen hij achter zich scooters hoorde rijden. Hij ging voorop fietsen om de scooters te laten passeren, toen hij plotseling een harde klap op zijn achterhoofd kreeg. Toen het slachtoffer de vermoedelijke daders hierop aansprak stopte de scooters en stapte er een jongen van de tweede scooter af. Hij sloeg het slachtoffer hierna twee maal met de vuist tegen zijn borst.

Het signalement van de daders is als volgt:

Verdachte 1 heeft een getinte huidskleur, vermoedelijk van buitenlandse afkomst, en zwart kort krullend haar. Hij is ongeveer 14 a 15 jaar oud, 165 cm lang en heeft een smal postuur. Hij droeg een plaatjesbeugel en had speeltjes tussen zijn tanden. Deze verdachte droeg een blauwe blouse of T-shirt en een lichtblauwe, lange spijkerbroek.

Verdachte 2 heeft een blanke huidskleur, maar is zongebruind. Hij is ongeveer 16 a 17 jaar oud, 180 cm lang en heeft een normaal postuur. Hij heeft kort donkerblond stekelig haar, een piercing in zijn kin en droeg een zwarte trui.

De politie roept getuigen en/of mensen die deze verdachten (her)kennen op zich te melden via telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief) of via Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer
0800-7000.