Waterschap Roer & Overmaas


22-09-2006

Openbare bekendmaking: verleende vergunning grondwaterwet aan de RO Groep

Het Waterschap Roer en Overmaas maakt bekend dat zij op 22 september 2006 bij besluit WO-614 vergunning heeft verleend aan de RO Groep. De vergunning heeft betrekking op het onttrekken van grondwater ten behoeve van de beregening van de golfbanen nabij de Dousberg te Maastricht. Op het ontwerp-besluit zijn geen zienswijzen ingediend.

Met ingang van 28 september 2006 tot en met 9 november 2006 ligt het besluit WO-614 ter inzage in het waterschapshuis (kamer 209), Parklaan 10 te Sittard en bij de gemeente Maastricht op de daar gebruikelijke tijden en plaatsen.

Beroep

Door belanghebbenden, die zienswijzen hebben ingediend tegen het ontwerpbesluit tot vergunningverlening of degene die redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingediend, kan binnen 6 weken na de dag waarop het besluit is ter inzage is gelegd schriftelijk beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Indien beroep is ingesteld, kan bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening worden gedaan.

De eisen voor het indienen van een beroepschrift en/of voorlopige voorziening zijn opgenomen in het genoemde besluit.