Arcadis NV

MEDEDELING VOOR RUBRIEK PERSONALIA


Amersfoort, 22 september 2006

PIETER ARKENBOUT NIEUWE DIRECTEUR COPIJN

Pieter Arkenbout (53) is per 1 september benoemd tot directeur van Copijn Utrecht. Hij is daarmee opvolger van Jorn en Lia Copijn die 40 jaar Copijn met succes hebben geleid. Jorn Copijn was de oprichter en directeur tot 1996. Daarna heeft Lia Copijn deze rol vervuld.

Pieter Arkenbout is van oorsprong landschapsarchitect en was de afgelopen jaren in diverse managementfuncties voor landschapsarchitectuur en groenbeheer werkzaam bij de gemeente Hilversum. Naast deze functie is hij actief in (inter)nationale branche gerelateerde organisaties. Copijn is een onderneming die gespecialiseerd is in tuin- en landschapsarchitectuur en boomverzorging, zowel in advisering als in realisatie "Iedere plek is anders en vraagt om een specifieke aanpak, een wisselwerking tussen luisteren, denken en doen", zegt Pieter Arkenbout. "Planvorming en uitvoering is een continu proces waarbij de wensen van de opdrachtgever en de kwaliteiten van de plek centraal staan. Dat is waar Copijn voor staat en waaraan ik graag mijn bijdrage wil leveren".

Copijn Utrecht is sinds 1994 onderdeel van ARCADIS.

ARCADIS is een internationale onderneming die projectmanagement, adviezen en ingenieursdiensten levert voor het verbeteren van bereikbaarheid, duurzaamheid en leefbaarheid. Infrastructuur - Milieu - Gebouwen. ARCADIS ontwikkelt, ontwerpt, implementeert, onderhoudt en exploiteert projecten. Voor bedrijven en overheden. Met 10.000 mensen en een omzet van meer dan E 1 miljard. Multinationaal aanwezig met een dicht netwerk van kantoren en kennis en ervaring van internationaal niveau. Gericht op meerwaarde voor klanten.

contactgegevens