Eindelijk een cadeau voor kampeerders

Stichting holland tulip parcs

Eindelijk een cadeau voor kampeerders

Sjaak Bral neemt eerste exemplaar in ontvangst.

Breda, 22 september 2006

Cadeaubonnen zijn er in alle soorten en maten, maar voor de drie miljoen Nederlandse en Belgische kampeerders bestond er nog niets. Daar komt nu verandering in met de nieuwe BONGO kamperen. Campingliefhebbers kunnen zich dit jaar verheugen op het meest gewenste cadeau,.... een kampeervakantie!

Gisteren werd in Bladel (Noord-Brabant) het nieuwste kampeerproduct op de Nederlandse markt geïntroduceerd. De BONGO Kamperen is een product van Weekendesk in samenwerking met Holland Tulip Parcs. De ANWB bracht beide organisaties samen. Cabaretier en raskampeerder Sjaak Bral nam het eerste exemplaar in ontvangst en deelde op geheel eigen wijze zijn kampeerervaringen.

De BONGO Kamperen bestaat uit een luxe vierkant doosje. Hierin zit een luxe uitgevoerd boekje met de beschrijving van de 27 vier- en vijfsterrencampings van Holland Tulip Parcs. De ingesloten bon geeft recht op een driedaags verblijf (twee nachten) voor twee personen op één van de parken naar keuze inclusief standplaats, caravan, auto, elektra en toeristenbelasting. Door de uitstraling en de inhoud is de BONGO leuk om te geven en om te krijgen. De BONGO wordt geaccepteerd tijdens de seizoensopeningen van de individuele campings m.u.v. de meivakantie, het Hemelvaart- en Pinksterweekend en de zomermaanden juli en augustus. Buiten de acceptatieperiodes kan de bon als aanbetaling worden gebruikt op het normale kampeertarief. Daardoor wordt de BONGO bruikbaar voor álle kampeerders.

De BONGO Kamperen is te koop in Nederland bij de ANWB vestigingen of on-line op www.weekendesk.com. De verkoopprijs bedraagt 34,90 euro.

Voor meer informatie over de deelnemende campings kunt u terecht bij Stichting Holland Tulip Parcs, +31 (0)76-5335138, info@hollandtulipparcs.nl, www.hollandtulipparcs.nl. Voor meer informatie over de BONGO Kamperen en algemene voorwaarden kunt u terecht bij Weekendesk bv, +31 (0)10- 2880550, info@weekendesk.nl www.weekendesk.com.