Dienstenbond CNV

CNV Dienstenbond aan tafel bij Verizon Business over sociaal plan 22-09-2006

Er is goed nieuws over het overleg van vakbonden met Verizon Business van dinsdag 12 september: het oude sociaal plan is verlengd en geldt tot 1 november 2006.

Achtergronden
CNV Dienstenbond is door Verizon Business uitgenodigd voor overleg over een vernieuwing van het bestaande sociaal plan. Maar sociaal plan onderhandelingen kosten nu eenmaal tijd. En omdat het oude sociaal plan niet meer geldig was, was er in de tussentijd onduidelijkheid over de "spelregels" voor het bedrijf ingeval van eventueel ontslag van werknemers. Dat kon wat ons betreft niet de bedoeling zijn. Daarom dat wij aan het bedrijf voorstelden om het bestaande sociaal plan te verlengen. Het bedrijf wilde daar na veel vijfen en zessen wel mee akkoord gaan. Dat is mooi want daarmee is voorlopig even wat stabiliteit op dit vlak gecreëerd.

En nu?
Wij zullen nu gaan onderhandelen met Verizon over een nieuw sociaal plan. Wij hebben uw reacties daarbij goed begrepen. Wij zullen verslechteringen van het huidige sociaal plan dat werd afgesloten toen het bedrijf in surseance van betaling verkeerde - niet accepteren. Die boodschap hebben wij heel duidelijk mee gekregen.

Email
De CNV kadergroep binnen Verizon communiceert vaak per mail. Als u daarop aangesloten wilt worden, geef dan even uw mail adres door via m.limmen@cnvdibo.nl

Vragen?
Als u nog vragen heeft kunt u contact opnemen met uw collega Tjeerd Hepp.
Maar u kunt natuurlijk gewoon bellen met ons hoofdkantoor via 023-5651052 of mailen via m.limmen@cnvdibo.nl