Deelgemeente Prins Alexander Rotterdam

Eenmalige subsidie Kunst en Cultuur

De deelgemeente Prins Alexander hecht veel waarde aan een leefbare samenleving. Hiervoor is een goed contact tussen diverse bevolkingsgroepen van belang. Kunst en cultuur kan hier een bijdrage aan leveren. De deelgemeente Prins Alexander nodigt u uit om een subsidieaanvraag in te dienen!

Instellingen kunnen tot 1 november 2006, door het invullen van een aanvraagformulier, een eenmalige kunst- en cultuursubsidie indienen bij de deelgemeente Prins Alexander. Op grond van de Subsidieverordening Rotterdam 2005 worden subsidies in beginsel aan rechtspersonen toegekend. Daarom vragen wij burgers en organisaties zonder rechtspersoonlijkheid met ideeën/initiatieven op dit gebied contact op te nemen met de deelgemeente (dhr. N. Filon, tel: 286 82 39) alvorens een subsidieaanvraag in te dienen.

De deelgemeente wil met het beschikbare geld zoveel mogelijk activiteiten ondersteunen. Daarom bedraagt de toegekende subsidie per aanvraag maximaal 1.000,-. Om in aanmerking te komen voor deze subsidie moeten de aanvragers aan een aantal criteria voldoen. De aanvraag moet gaan over activiteiten op het gebied van kunst en cultuur in Prins Alexander. Ze moeten (mede) tot doel hebben verschillende bevolkingsgroepen, allochtoon, autochtoon, jong, oud, gehandicapten en valide bewoners, uit verschillende wijken en buurten met elkaar in contact te brengen. De activiteit vindt plaats tussen 1 januari 2007 en 1 juli 2007. In de aanvraag geeft u informatie over inhoud, datum, kosten van de activiteit, hoe de bevolkingsgroepen te bereiken en met elkaar in contact te brengen.

Het aanvraagformulier Incidentele Waarderingssubsidie kunt u downloaden van de site van de deelgemeente
www.prinsalexander.rotterdam.nl onder het kopje loket, subsidies. U kunt het formulier ook opvragen via het secretariaat, telefoon: (010) 286 82 41.

Stuur uw aanvraagformulier naar:

Deelgemeente Prins Alexander

Sector SVWO, tav. mevr. M. Kaya

Postbus 84205

3009 CE Rotterdam