Voorzitter NVM Oscar Smit neemt afscheid

Van : de Nederlandse Vereniging van Makelaars o.g. en Vastgoeddeskundigen NVM

Voorzitter NVM Oscar Smit neemt afscheid

Oscar Smit neemt, zoals vorig jaar al aangekondigd, als voorzitter van de NVM afscheid tijdens de Ledenraadvergadering van 22 september 2006 in Nijkerk. Smit is dan ruim tien jaar verbonden geweest aan het Algemeen Bestuur van de branchevereniging.

Ter gelegenheid van zijn afscheid wordt op 22 september een themabijeenkomst georganiseerd voor leden en relaties over De makelaar in de wereld van 2015. Momenteel buigt zich een vertrouwenscommissie over de opvolging.

Onder het voorzitterschap van Smit zijn belangrijke mijlpalen bereikt, onder andere op het gebied van ict. Smit is betrokken geweest bij de oprichting van nvm.nl, de voorloper van funda.nl. Daarnaast zagen de internetsites fundainbusiness.nl en het huurwoningenportaal op funda het licht. Ook kan hij de succesvolle implementatie van een nieuw kantoorautomatiseringssysteem voor de leden op zijn conto schrijven. Verder was hij betrokken bij de verzelfstandiging van de Hypotheekshop. In de afgelopen jaren zijn er onder de auspiciën van Smit tal van diensten voor de leden ontwikkeld die stuk voor stuk bijdragen aan de A-status van de NVM en die de concurrentiepositie van NVM-kantoren versterken. Smit laat een gezonde bloeiende vereniging achter met een nog steeds groeiend ledenaantal.

Smit kijkt terug op een enerverende periode in zijn carrière en blijft als adviseur actief in de vastgoedwereld.