Ingezonden persbericht

Persbericht 22 september 2006

ALS DE PAUS ZICH VERONTSCHULDIGT DAN GEEFT HIJ TOE DAT HIJ NIET ONFEILBAAR IS

En vernietigt hij het "Canon" van de Katholieke Kerk, dat verklaart dat een paus onfeilbaar is en geen fouten kan maken.

We leven in een interessante tijd waarin Paus Benedictus XVI ofwel erkent dat hij een fout heeft gemaakt, danwel bij zijn woorden blijft. In het eerste geval zal hij feitelijk toegeven dat een paus niet onfeilbaar is en in het laatste geval zal hij een ander geloof minachten, meer geweld en haat brengen, en de traditie die gevestigd is door de vroegere onfeilbare pausen in stand houden.

Hoe dan ook, de Katholieke Kerk laat haar ware kant zien.

Een verband leggen tussen geweld en geloof, zoals de Paus dat in zijn rede deed, is een interessante oefening voor een leider van een kerk, de Katholieke Kerk, die verantwoordelijk is geweest voor miljoenen doden in het verleden en dat vandaag nog steeds is met haar anti condoom beleid, die duizenden volgelingen doodt die erop vertrouwen dat god hen tegen AIDS zal beschermen.

Teveel mensen zijn gedood in de naam van God. Geloof creëert fanatici.

Rael, spiritueel leider van de Raeliaanse Beweging, die ons openbaart dat alle religies op Aarde zijn opgericht door Boodschappers van de Elohim, de wetenschappers die ons creëerden, deelt enkele zeer duidelijke regels met ons die deze menselijke wezens aan Hem hebben gegeven.

Dit is een van de regels die de 65.000 Raelianen op Aarde verkiezen toe te passen: "Het enige waar men fanatiek in kan zijn, is absolute geweldloosheid".

Het vereist geen enkel geloof om deze regel toe te passen, enkel een zuiver en liefhebbend bewustzijn.

Voor een interview kunt u contact opnemen met pers_nl@rael.org of bellen met: 06 43780239