Sidley Austin LLP bovenaan lijst Institutional Investors ....

Sidley austin llp

Sidley Austin LLP bovenaan lijst Institutional Investors van beste hedge-funddienstverleners

NEW YORK, September 22 /PRNewswire/ --

Sidley Austin LLP (www.sidley.com ) werd door Institutional Investor's Alpha Magazine gerangschikt als beste verlener van juridische diensten in de hedge-fundindustrie. Sidley werd genoemd als "beste advocatenkantoor in het algemeen" die de hedge-fundindustrie bedient en werd ook erkend als het beste advocatenkantoor in de subcategorie "regulatorische en compliantie-expertise."

Institutional Investor's 2006 Alpha Awards(TM) zijn gebaseerd op een extensief onderzoek waarin hedge-fundmanagers werd gevraagd de kwaliteit te beoordelen van ontvangen diensten van hun accountingfirma's, fondsbeheerders, advocatenkantoren en hoofdeffectenmakelaars gedurende de voorgaande 12 maanden. Vertegenwoordigers van meer dan 1000 hedge-fundmanagementfirma's, die USD$1 biljoen vertegenwoordigen in single-manager-activa, namen deel aan het onderzoek.

"We zijn erg opgetogen met de erkenning van Institutional Investor's Alpha Magazine, in het bijzonder aangezien het onderzoek van Alpha de perspectieven weerspiegelt van hen die er het meest toe doen: onze klanten," zei Bill Kerr, co-head van de hedge-fundpraktijk en partner in het kantoor van Sidley in Chicago. "Als adviseur zijn we in de eerste plaats erg dankbaar om erkend te worden voor zowel de kwaliteit van onze dienst als voor onze verfijnde kennis."

"Onze praktijk is breed in termen van onderwerpmaterie en diep in termen van middelen," voegde Mike Schmidtberger toe, ook co-head van de praktijk en partner in het kantoor in New York.

Het Investeringsmanagement van Sidley, Hedge Funds en Derivatives Group hebben wereldwijd meer dan 70 advocaten, die zich voltijds toeleggen op een brede verscheidenheid van investeringsadvies, fonds- en derivativeszaken, met ongeveer 50 advocaten die zich specifiek toeleggen op hedge-fund, belegginsclubs, private aandelenvermogens en dakfondswerk. Advocaten in de kantoren van de firma in Chicago, New York, Los Angeles, San Francisco en Hong Kong leveren een volledige reeks juridische diensten aan onze hedge-fundklanten, inclusief advies over juridische structuur en andere vormingskwesties (inclusief master-feeder-, parallelle en paraplufondsstructuren), obligaties en regulatorische derivativeszaken, alternatieven voor zakelijke voorwaarden, marktregelingen, handelsdocumentatie, beursnoteringen, internetgebruik en belasting- en ERISA-zaken.

Sidley Austin LLP is een van de grootste full-service-advocatenkantoren ter wereld, met meer dan 1600 advocaten die werken in 15 Amerikaanse en internationale steden waaronder Beijing, Brussel, Frankfurt, Genève, Hong Kong, Londen, Sjanghai, Singapore en Tokio. Sidley werd in 2002 en 2004 genoemd als beste Amerikaanse Advocatenkantoor voor Overall Client Service in onderzoeken van executives van Fortune 1000 door BTI, een in Boston gevestigde advies- en onderzoeksfirma. In 2005 zette BTI Sidley in hun Client Service Hall of Fame als een van slechts twee advocatenkantoren die vijf jaar op een rij in de Client Service Top 10 staan. Sidley heeft in 2005 de Catalyst Award ontvangen als erkenning voor het initiatief van de firma om uiteenlopend talent aan te werven, in te huren en te bevorderen.

Website: www.sidley.com