2e persbericht van vrijdag 22 september 2006

Eindhoven, 22-09-2006 o Berichten uit de regio

Eindhoven: Man gewond geraakt bij eenzijdig ongeval

Een 24-jarige man uit Eindhoven is vrijdag rond 2.00 uur gewond geraakt toen hij met zijn brommobiel op de Oirschotsedijk tegen een boom aan reed. Onbekend is hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren. Hij raakte gewond aan zijn hoofd en benen. De man is voor behandeling van zijn verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

Eindhoven: Man gewond na val van fiets

Een 68-jarige fietser uit Eindhoven is vrijdagmiddag rond 13.30 uur op de Limburglaan gewond geraakt. De man fietste samen met zijn vriendin toen hij plotseling onwel werd en viel. De fietser is met hoofdletsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Eindhoven: Politie neemt rijbewijzen in

De politie heeft vrijdag rond 9.00 uur op de Landsardseweg bij een snelheidscontrole de rijbewijzen van twee automobilisten ingenomen. Een 36-jarige man uit Nuenen en een 31-jarige man uit Veldhoven reden 114 km/u waar 60 km/u is toegestaan. Tegen beiden wordt proces-verbaal opgemaakt.

Best/Oirschot/Son: Politie houdt succesvolle actiedag

Donderdagmiddag heeft de politie in Best/Oirschot/Son een actiedag gehouden. Er werden diverse controles gehouden. In een woning aan de Willem Barentzstraat vond de politie een hennepkwekerij. De aangetroffen1200 gram henneptoppen en een grote hennepplant werden in beslag genomen en vernietigd. De 55-jarige bewoner van het pand werd aangehouden. Hij is na verhoor heengezonden met een proces-verbaal. Bij een verkeerscontrole op de Willem de Zwijgerweg en de Eindhovenseweg Zuid werden 38 bekeuringen uitgeschreven. Daarvan waren 15 bekeuringen voor het rijden zonder gordel, 15 bekeuringen voor het rijden door rood licht, vier bekeuringen voor het niet handsfree bellen en vier bekeuringen voor andere overtredingen. Daarnaast werden nog een aantal openstaande boetes geïnd tijdens de actiedag. In totaal werd voor bijna 4.000 euro aan boetes geïnd.

Geldrop: Scooterrijder gewond na val

Een 30-jarige man uit Eindhoven raakte donderdagavond rond 19.30 uur op de Eindhovenseweg gewond toen hij met zijn scooter een fietspad op reed. Hij kwam ten val toen zijn scooter begon te slingeren. De man is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Oirschot: Motorrijder gewond bij aanrijding

Een 59-jarige motorrijder uit Tilburg is vrijdag rond 9.00 uur op de kruising Voorteindseweg/ Kattenbergseweg gewond geraakt. Hij verleende op de kruising geen voorrang aan een 45-jarige automobilist uit Best die van rechts kwam. Beiden kwamen met elkaar in botsing. De motorrijder is met beenletsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Leende: Inbraak in restaurant

In de nacht van donderdag op vrijdag is in een restaurant aan de Valkenswaardseweg ingebroken. Een deur van het restaurant werd open gebroken. Uit het restaurant werden onder andere een kassa, een geldkistje en een computer ontvreemd.