Ingezonden persbericht


Persbericht

22 september 2006

Dommelsch Dubbel Dutch genomineerd voor SponsorRing 2006

Dommelsch is één van de genomineerden voor de SponsorRing 2006. Met het muziekinitiatief Dommelsch Dubbel Dutch bracht Dommelsch verschillende unieke muziekduo's samen die zorgden voor vele verrassingsconcerten in heel Nederland.

De intieme verrassingsconcerten van Dommelsch Dubbel Dutch vinden plaats op verschillende geheime locaties in Nederland. Unieke duo's komen samen en zorgen voor een waar Hollands feestje waarbij Internationale hits vertaald zijn in het Nederlands. Duo's als Do en Xander, Tasha's World en Brainpower, Ellen Ten Damme en Martin Buitenhuis, Birgit Schuurman en Syb van der Ploeg waren eerder sterrenduo's. Candy Dulfer en Extince hebben 2006 tot een succes gemaakt. Zij gaven zelfs een extra reeks Dommelsch Dubbel Dutch concerten vanwege het succes bij de eerste optredens.

"Het is geweldig om genomineerd te zijn voor zo' n prestigieuze prijs. Het is dé vakprijs van de sponsorbranche en een extra beloning voor het enorme succes dat we hebben geboekt met de concerten. Het muziekconcept past goed bij Dommelsch vanwege het Nederlandse karakter en de sfeer. Mensen komen samen op plekken waar muziek is, om een pilsje te drinken voor de gezelligheid en te genieten van echte live muziek in een intieme, persoonlijk en sfeervolle setting. Dommelsch Dubbel Dutch is momenteel een echte hype." Aldus René Bergmans, marketing manager van Dommelsch.

De nominatie van Dommelsch Dubbel Dutch betreft de categorie Cultuur en Entertainment. Op 16 november vindt de uitreiking van de SponsorRing plaats.

Naast deze prestigieuze nominatie, is Dommelsch mede dankzij Dommelsch Dubbel Dutch dit jaar ook gekozen tot één van de coolbrands van het jaar.

Meer informatie over Dommelsch zie: www.dommelsch.nl

InBev Nederland Edelman

René Bergmans Linda du Pon

T 076-5252058 T 020-3010980

E rene.bergmans@inbev.com E nl@edelman.com