Ingezonden persbericht

In Person HRM Partner Military Boekelo-Enschede

Enschede, 22 september 2006 - De Military Boekelo-Enschede is afgelopen zomer een partnership aangegaan met In Person uitzendbureau. In haar rol van HRM partner zal In Person de komende jaren zorgdragen voor de begeleiding en coördinatie van de verschillende groepen vrijwilligers die de Military Boekelo-Enschede mogelijk maken.

Robert Zandstra, voorzitter Stichting CCI Boekelo, over de samenwerking: "Ieder jaar opnieuw worden wij weer verrast door de enorme motivatie en (vaak jarenlange) bereidheid van de vrijwilligers om een bijdrage te leveren aan de Military. Onze vrijwilligers maken dit evenement mogelijk en verdienen dan ook extra aandacht. Met In Person als HRM-partner wordt professioneel invulling gegeven aan de organisatie en begeleiding van en rondom de verschillende groepen medewerkers die deelnemen aan de Military (circa 900 betrokkenen)."

In Person en de Military Boekelo-Enschede zijn sinds vijftien jaar aan elkaar verbonden. Vanaf 1990 sponsort In Person dit jaarlijks terugkerende hippische evenement. In de loop der jaren manifesteerde In Person zich steeds duidelijker tijdens de Military, vooral door te ondersteunen op het gebied van de vrijwilligersorganisatie en coördinatie. In Person heeft daarnaast onder meer met het FIFA 'WK voetbal tot 20 jaar' in 2005 ervaring opgedaan in het begeleiden van vrijwilligers. Evenals als de Military, heeft In Person een warm hart voor mensen die zich belangeloos inzetten waardoor evenementen als deze kunnen bestaan.

Herman Kok, Directeur In Person, zegt: "Sinds dit jaar is In Person voor het eerst 'officieel' HRM partner van de Military Boekelo-Enschede. In Person ondersteunt bij de werving en draagt zorg voor de begeleiding en coördinatie rondom alle 900 vrijwilligers. Vanuit een centraal vrijwilligerscentrum op het Military-terrein gaat In Person onder meer de informatievoorziening voor diverse partijen op elkaar afstemmen en acties voor de vrijwilligers op touw zetten. Het zijn bovenal de vrijwilligers die dit evenement mogelijk maken. Vandaar dat wij juist op dit front een grotere rol van betekenis willen bekleden."