Zie ook: Gemeente Rotterdam dwingt Rat Race tot uitstel


Rat Race start 22 september

ROTTERDAM, 20060918 -- Dankzij de inspanningen van het team en vrijwilligers en toezeggingen van sponsoren zal de Rat Race Rotterdam op vrijdag 22 september van start gaan. Inmiddels hebben zich meer dan vijftig teams ingeschreven en verwacht de organisatie er nog enkele tientallen.

"Een evenement als dit heeft een zeker vliegwieleffect nodig en zal daarom jaarlijks op de kaart moeten blijven staan. Dat is een wijze les die we dit jaar geleerd hebben." Aldus voorzitter Werner Klingler. "Na de no-go van vorig jaar zijn er een aantal mensen die dit jaar de kat uit de boom kijken.

Belangrijk is dat mensen nu kunnen zien dat de Rat Race dit jaar een succes gaat worden en dat zij zich daardoor alsnog met teams inschrijven voor de Rat Race. Dankzij de goede automatisering achter de website kunnen teams nog tot en met woensdag inschrijven via de site. Ook op de dag zelf is het nog steeds mogelijk om teams in te schrijven. Die voeren we dan met de hand in in het tijdsregistratiesysteem. Het valt dan wel aan te bevelen om op tijd op het Schouwburgplein aanwezig te zijn."

De Rat Race Rotterdam is de meest ludieke sponsorloop waarin deelnemers van bedrijven en andere organisaties in werkkleding voor het goede doel 3,5 kilometer door hartje Rotterdam lopen. Het evenement vindt plaats op 22 september vanaf 14.00u. De inschrijfbalies voor het afhalen van startnummers en de late inschrijvers gaan open vanaf 13.00u. Het startschot wordt gegeven om 15.00u. Ter afsluiting gaan we met zijn allen naar de Thalia Lounge voor de prijsuitreiking, de overhandiging van de cheque aan het goede doel en de after-party.

Meer informatie:
www.ratrace.nl
www.beatrix.nl