Gemeente Amerongen


Heuvelrugdagen 2006

Ouders van kinderen in groep 7 en 8 opgelet:

De organisatie van de Heuvelrugdagen samengesteld uit Stichting De Driewerf, de gemeente Utrechtse Heuvelrug, verschillende serviceclubs en ondernemersverenigingen - organiseren op zaterdagmiddag 23 september (15.00 uur) voor de leerlingen van de groepen 7 en 8 een kindermuziektheater in de Sporthal in Driebergen-Rijsenburg.

Het Nederlands Politie Orkest treedt dan op, samen met Custers en Co. Het is een spetterende doe-maar-mee-show met ook nog een spannende quiz erbij over is dit goed of is dit fout!
De titel van de show: 'die pet past ons allemaal!' - is voor de kinderen tevens een educatief programma. Custers en Co doen natuurlijk niet alles goed. De kinderen mogen dan de politie helpen om het weer goed te krijgen! Het politieorkest is goed voor veel muziek en loeiende sirenes.

Alle leerlingen van de groepen 7 en 8 van alle basisscholen in de gemeente Utrechtse Heuvelrug worden uitgenodigd! Wilt u het alvast in uw agenda noteren: zaterdag 23 september, kindermiddag! De entree is gratis. Het kaartje wordt (voorzien van de naam) in september uitgereikt. Bussen verzorgen vanuit de verschillende dorpskernen het vervoer naar het theater (Sporthal). De scholen zijn al geïnformeerd. Meer informatie voor de ouders/verzorgers van de leerlingen volgt in september.

Deze activiteit voor de leerlingen is een onderdeel van het programma van de Heuvelrugdagen. Het doel van dit driedaagse evenement is de inwoners van de gemeente Utrechtse Heuvelrug meer met elkaar kennis te laten maken. Wilt u nu al meer weten?

Belt u dan naar :

Organisatie van de Heuvelrugdagen - telefoon (0343) 51 67 66 of naar de projectleider voor het scholenproject telefoon (0343) 51 35 64