Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Hilversum, 8 augustus 2006

BNN ORGANISEERT DE ONM FANDAG

ONTMOET DE CAST VAN JE FAVORIETE SERIE!

Op zaterdag 23 september is het dan eindelijk zover! BNN organiseert voor de eerste keer een Onderweg naar Morgen (ONM) Fandag in de studio's van Aalsmeer. Van 12.00 uur tot 17.00 uur draait alles om de populaire BNN-soap ONM en de gehele cast. Dat mag je niet missen!

Ontmoet de acteurs/actrices, laat je haar stylen met dezelfde producten als je favoriete ONM-ster, speel Photo Play tegen de cast, laat je huid verzorgen met producten die de cast gebruikt, schrijf je in bij het castingbureau van Harry Klooster en eindelijk krijg je de kans om een optreden te zien van Aram en Eric en hun band 'Sunlight & the barking dogs'. Daarnaast maak je kans op een setbezoek en kun je goodies uit de serie winnen. De presentatie is in handen van BNN-er Sander Lantinga. Wat wil je nog meer? Surf snel naar www.bnn.nl, want daar zijn de kaarten à 7,50 euro te koop voor BNN-leden.

Vorig jaar zomer is BNN begonnen met het populaire programma en met succes! Iedere dag kijken er bijna een miljoen mensen naar de belevenissen in en rond het ziekenhuis. Op dit moment wordt het programma niet uitgezonden, maar vanaf 14 augustus kun je dagelijks je portie soap weer binnenkrijgen. Eerst twee weken herhalingen en vervolgens vanaf 28 augustus nieuwe afleveringen. Iedere werkdag vind je ONM dan om 19.00 uur op NED. 3.

Meer informatie: BNN Communicatie
Ingrid Timmer, 035-6555320, ingrid.timmer@bnn.nl