Ingezonden persbericht


www.kunstenaarsKijker.nlERSBERICHT
KUNST & CULTUUR OP INTERNET-TV; Joost Schmidt & Leo Broos bijten de spits af met hun uitzending de internet-TV zender over KUNST & CULTUUR via internet binnen Nederland!

Door dat Robert Roelink, de initiatiefnemer van deze internet-TV zender over KUNST & CULTUUR, via de stichting SARA (Stichting AtelierRoute Almelo) de mogelijkheid aangreep om in de maand september 2006 te komen werken in een "gastatelier" zijn er in deze maand op deze zender voornamelijk kunstenaars te zien uit deze omgeving. Alhoewel, net als Roelink zelf, er meerdere kunstenaars zijn die her en der uit Nederland zijn komen neer strijken.

Joost Schmidt & Leo Broos bijten de spits af met hun uitzending. Een korte impressie van hun werkzaamheden zijn hier te kijken. Elk op een eigen zender! Na gelang het proces vordert zullen de documentaires mee groeien! Kijk dus elke dag even hoe het er voor staat daar in Almelo. En wil je natuurlijk meer weten, laat je even van je horen of kom je zelfs gewoon even langs! 23 & 24 september staan er daar dan 39 ateliers open! Roelink is geïnteresseerd in zijn mede mens. Zijn "gastatelier" ziet hij als studio waar je altijd welkom bent! Of je nu kunstenaar bent, kunstgeïnteresseerde of anti-kunst uitdraagt. In alles rond dit thema ligt zijn interesse om beeld te creëren of te ontvangen om te publiceren. Kom langs op de Bavinkstraat 4 met werk van je, een digitaal filmpje of een foto! De initiatiefnemer hoopt nieuwe filmpjes of beelden te kunnen aanvullen op de internet-TV zender! Doe dus mee en draag je eigen KUNST & CULTUUR uit!

Maar Roelink doet meer. De internet TV-zender en zijn tijdschrift gaan over de verscheidenheid van de mens en leefomgeving. Een reflectie van het leven doormiddel van Kunst! Deelnemers die iedere twee maanden een bijdrage leveren aan dit initiatief krijgen telkens GRATIS hun online tijdschrift exemplaar zichtbaar via internet doormiddel van een "geheime-code".

Het laatste digitale tijdschrift Just to be 33 ligt hierbij in handbereik. Onder de "geheim-code": http://www.justtobe.org/JusttobeNR33code1965.html is dit exemplaar nu GRATIS te bewonderen. Dupliceren van deze mail met verwijzing naar het tijdschrift mag en kan naar vrienden, geïnteresseerden en kennissen gestuurd worden! Vele Kunstenaars en/of initiatieven die hun werk gratis onder de aandacht willen brengen zijn in deze digitale uitgave te bewonderen!

Wij hopen dat geïnteresseerden op de hoogte gehouden willen blijven worden en dat dit wederzijds mag gelden! Persberichten, filmpjes, muziek, uitnodigingen, afbeeldingen, gedichten, links en oproepen ontvangen wij graag, "Just to be" zorgt dat er op interessante manieren verschillende werelden aan elkaar kunnen worden "gelinkt"...

"Link" mee en draag je eigen KUNST & CULTUUR uit!

EINDE PERSBERICHT

Beste redactie,
t Roelink

'Just to be' is een initiatief van Robert Roelink, werkzaam als kunstenaar/ontwerper, die blijvend van zich laat horen. Het hele jaar zal hij zich bezig gaan houden met eigen projecten, workshops, ontwerpen en exposities om de wereld van morgen te prikkelen.

A industriestraat 23a 1976 CS IJmuiden M 06 4519 2814 E oproep@justtobe.org