Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland
|     |Putten - Politie houdt fietskijkdag                       |
Voor de inwoners van Putten die in de afgelopen maanden hun fiets zijn kwijtgeraakt, is er op zaterdag 23 september 2006 weer een fietskijkdag.

De politie in Putten houdt zaterdag 23 september 2006 tussen 09.30 en 12.00 uur een fietsenkijkdag. De benadeelden van wie in die afgelopen periode een fiets is weggenomen kunnen achter het politiebureau aan de Brinkstraat 69 te Putten terecht om te kijken of hun gestolen fiets tussen de gevonden fietsen staat.

KOPEN Mocht de vermiste of gestolen fiets niet tussen de gevonden exemplaren staan, dan kunnen benadeelden een bod doen op één van de gevonden fietsen die achter het bureau staan. Men dient dan wel een aankoopcertificaat c.q. kopie aangifte mee te nemen. Na 12.00 uur worden de bieders gebeld met de mededeling of het bod kan worden gehonoreerd. Alle gevonden fietsen uit de gehele gemeente Putten worden opgeslagen op het politiebureau.

|     |Putten - Vissers gebruiken levend aas                     |
Nuldernauw - Twee vissers die woensdag (13/09) tijdens het vissen levend aas gebruikten hebben ieder een proces-verbaal gekregen.

Tijdens een surveillance door twee BOA's (Buitengewonen Opsporing Ambtenaren) op het Nuldernauw werden twee vissers (68 en 69 jaar) betrapt op het gebruik van levend aas aan de hengel. Tevens werd in de boot een hengel aangetroffen met daaraan twee levende visjes die als aas dienden. Vissen met levend aas is niet toegestaan.Tegen de twee is proces-verbaal opgemaakt.

|     |Belediging ambtenaren in functie                          |
Oldebroek - De politie heeft woensdag (13/09) een inwoner van Oldebroek aangehouden wegens het beledigen van twee ambtenaren in functie.

Tijdens het toezicht houden op de schaapjesmarkt in Oldebroek is een 23-jarige man uit Oldebroek aangehouden, omdat hij twee politieagenten beledigde. In eerste instantie werden hij en zijn 25-jarige metgezel (eveneens uit Oldebroek) aangesproken, omdat ze zich op een plek bevonden waar ze niet mochten komen. De twee mannen werden staande gehouden en gevraagd naar hun identiteitsbewijs. Daarop beledigde de 23-jarige man twee andere politiemensen die ter plaatse kwamen. Naar aanleiding hiervan werd hij aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Tegen de man is een proces-verbaal opgemaakt. De 25-jarige metgezel kon geen identiteitsbewijs tonen, waarvoor hij bekeurd werd.