Digitale Gemeente Houten

Taxatie uurwerken in Museum Elisabeth Weeshuis in Culemborg

maandag 18 september 2006 - Bron: Cris Will

Fred Kats, bekend van AVROs TV programma Tussen Kunst & Kitsch taxeert op zaterdag 23 september gratis uw uurwerk(en) in Museum Elisabeth Weeshuis in Culemborg. Komt u tussen 13.00 en 17.00 uur gerust langs met uw grootvaders klok, uw Swatch, uw antieke zakhorloge, pendule of Chinese Rolex.
Expert Kats treedt op in het kader van het thema TIJD van de manifestatie Lekart Culemborg. Deze kunstroute brengt u van donderdag 21 t/m zondag 24 september langs verrassende locaties in het oude stadscentrum.
De Rotterdammer Fred Kats is sinds 1966 beëdigd expert op het gebied van antieke uurwerken. Hij voert taxaties uit en geeft adviezen/ bemiddelt bij de aan- en verkoop van antieke klokken en horloges. In zijn winkel in Delfshaven verkoopt hij een collectie antieke uurwerken van Renaissance tot Art Déco, waaronder staande horloges, wand en tafelklokken, pendules, en chronometers. Kats is tevens werkzaam als restaurateur en leverancier van diverse binnen en buitenlandse musea en verzamelaars.
Voor meer informatie www.lekart.nl

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2006 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).