Gemeente Bernheze


Open dag Educatief en Cultureel Ontmoetingscentrum Nistelrode

Alle inwoners van Bernheze zijn op zaterdag 23 september aanstaande van harte welkom op de open dag van het Educatief en Cultureel Ontmoetingscentrum Nistelrode. De gebruikers van dit gebouw zullen zich met trots presenteren!

Basisschool Maxend, peuterspeelzaal t Hummeltje, kinderopvang De Benjamin en Buitenschoolse opvang, het consultatiebureau van de Stichting Thuiszorg, Stichting De Eijnderic en Stichting De Trimaran maken allemaal gebruik van het gebouw. Samen vormen ze de brede school.

Een brede school werkt samen met andere instellingen. De brede school wil niet alleen aandacht besteden aan de ontwikkeling op het gebied van wat kinderen leren, maar ook op het gebied van sociaal-emotionele, motorische en creatieve ontwikkeling. Als een kind zich veilig voelt en zelfvertrouwen heeft, dan geeft dit meer kans op succes op school. Ook is voor een goede ontwikkeling belangrijk dat een kind voldoende ruimte heeft om te bewegen en te ontspannen.

De open dag begint om 11.00 uur en duurt tot 15.00 uur. U kunt dan ook de nieuwe naam van het ECON zien. Die naam wordt onthuld tijdens de officiële opening op vrijdag 22 september 2006 door de kinderen en wethouder Rien Wijdeven.

Open Dag
Wanneer:: Zaterdag 23 september 2006
Hoe laat: Van 11.00 tot 15.00 uur
Waar: Maxend 6, Nistelrode
Voor wie: Voor U

Tot zaterdag 23 september 2006 aan t Maxend 6 in Nistelrode!

feed