Waterskien tijdens Brandersfeesten in Schiedam

Nwwb

Persbericht

Waterskiën tijdens Brandersfeesten in Schiedam

Amsterdam Op 23 en 24 september a.s. is de Nederlandse Waterski & Wakeboard Bond aanwezig op de Brandersfeesten in Schiedam. Aan de Korte Haven krijgt het publiek de mogelijkheid zich het gevoel eigen te maken dat men krijgt op de waterski s. De skisimulator staat er voor iedereen die het wil proberen en is geheel gratis.

Het Promoteam van de NWWB is hierbij aanwezig om te helpen en informatie te verstrekken over de Waterski- en Wakeboardsport.
Waterskiën is een geweldige sport die door iedereen beoefend kan worden. De tijd dat er over het ietwat suffige waterskiën werd gesproken, is ver verleden tijd. Deze tak van watersport is spectaculair om naar te kijken en bestaat uit drie onderdelen: Slalom, Tricks en Jump. Bij dit laatste onderdeel wordt de skiër met 60 km. p/uur over het water getrokken en op de schans getrokken waarbij het gaat om de verste sprong. Het Nederlands record is 60 meter.
Schiedam is de thuishaven van de 9-voudig Nederlands kampioene Marjolein Jongepier.

Voor wie het wil uitproberen, heeft de organisatie voor een leuke herinnering gezorgd: tegen een kleine vergoeding wordt u al skiënd vereeuwigd op de foto.

Kijk voor meer info en het programma op www.brandersfeesten.nl en voor informatie over de NWWB op www.waterskibond.nl