TROS

Hilversum, 20-09-2006
Afdeling Marketing & Communicatie

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 23 september
Radio 2 - 16.00 uur

'HAPPY HOUR' MET DE DIJK IN TROS MUZIEKCAFÉ

Aanstaande zaterdag 23 september van 17.00 tot 18.00 één heel uur lang aandacht voor de populaire Nederlandse popgroep DE DIJK in TROS MUZIEKCAFÉ. Het is niet opmerkelijk dat De Dijk vorig jaar is geëerd met de Edison Oeuvreprijs. De band heeft twaalf studio- en drie live-albums en zo'n 140 songs op haar naam staan. Dit jaar vierde De Dijk haar zilveren bestaan met een show in Ahoy'. Van deze show verschijnt vrijdag een 2 cd-box en in oktober ook de dvd. Ze spelen in TROS MUZIEKCAFÉ enkele van hun grootste hits. Luisteraars van TROS GOUDEN UREN konden afgelopen week hun favorieten aanvragen en op basis hiervan is een Top 5 samengesteld, die De Dijk live ten gehore zal brengen.

Verder te gast in TROS MUZIEKCAFÉ: BARBARA BREEDIJK. Samen met vijf andere getalenteerde singer/songwriters zal Barbara spelen in de tweede ronde van de Grolsch Grote Prijs van Nederland. Barbara maakt jazzypop en danst met haar gitaar terwijl ze haar zwoele repertoire ter gehore brengt.

Zanger/pianist VANVELZEN (1978) komt ook langs. Hij verrast Nederland met een on-Nederlands goed Engelstalig album op de grens van pop en rock. Roel VanVelzen is een opvallende verschijning. Met zijn lengte van 1.50 meter krijgt hij al alle ogen op zich gericht. Zodra hij begint te zingen, wil je niet meer stoppen met luisteren. In TROS MUZIEKCAFÉ zingt hij zijn nieuwe single 'Baby, get higher'.

TROS MUZIEKCAFÉ komt iedere zaterdag live vanuit Studiocafé De Plantage. U kunt de uitzending gratis bijwonen. De uitzending is van 16.00 tot 18.00 uur via Radio 2. Het adres is Plantage Kerklaan 36 in Amsterdam.

Presentatie: Daniël Dekker

Voor meer informatie: http://www.trosradio2.nl/muziekcafe/