TROS

Afdeling Communicatie
Hilversum, 20-09-2006

Internet
STERREN.NL

TROS STAAT STIL BIJ OVERLIJDENSDAG ANDRÉ HAZES

Fans van André kunnen zaterdag 23 september hun hart ophalen, want dan staat het digitale themakanaal van de TROS, STERREN.NL, de hele dag in het teken van de kleine, grote zanger. Van vrijdagnacht 00.00 uur tot zaterdag 00.00 uur zijn 24 uur lang bijzondere opnamen van André Hazes te zien.

Zo komen alle hits nog een keer voorbij in de 'Hazes Top 100' en vertelt de documentaire 'Bloed, Zweet en Tranen' het levensverhaal van de flamboyante zanger: zijn ups en downs, successen en flops, een levensloop die wordt gekenmerkt door bloed, zweet en tranen.

Zaterdag 23 september is het twee jaar geleden dat de Amsterdamse volkszanger André Hazes overleed. Met zijn afscheid ging zijn succes niet verloren. Nog steeds zijn Andrés hits veelvuldig te horen op radio en tv. Uniek is dat de herdenkingsdag alleen via STERREN.NL is te zien.

Voor de complete programmering van de speciale herdenkingsdag van André Hazes, kijk op: WWW.STERREN.NL. Op dit kanaal zijn 24 uur per dag 7 dagen per week de beste Nederlandse artiesten te bewonderen en te beluisteren. Naast clips en uitzendingen uit het rijke TROS-archief is er ruimte voor nieuw materiaal. Ook hebben talenten op het gebied van Nederlandse muziek een nadrukkelijke plaats op STERREN.NL.