Albert Heijn en Bijenkorf verbieden Datingguru vrouwen aan te spreken


Honderden vrouwen verleidde ik bij Albert Heyn tijdens het boodschappen doen

ROTTERDAM, 20060923 -- Dating Doctor AlphaDoc heeft onlangs een verbod gekregen om vrouwen aan te spreken in winkels als Albert Heijn en Bijenkorf. De reden voor het verbod was het"lastig vallen van klanten en te lang in hun zaak rondhangen"... Het voorval gebeurde tijdens een praktijktraining van de Dating Doctors. Dating Doctor AlphaDoc: "Ik kan het niet begrijpen. Ik spreek gewoon vrouwen aan die ik leuk vind. Ik val ze niet lastig. Integendeel, ik zeg nonchalant dat ik ze wel leuk vind, en graag wat met ze wil drinken. Daar is niets mis mee."

Vooralsnog hebben de betreffende winkels nog geen commentaar geleverd. AlphaDoc laat zich echter niet kennen. "Vrouwen aanspreken is niet strafbaar. Ik blijf het gewoon doen. Wel houd ik er tijdens de trainingen die ik geef rekening mee dat sommige winkels er een andere visie op nalaten."

Wist u dat er een geheime wereld bestaat van het versieren van vrouwen in Nederland?

Dit "geheime genootschap" bestaat uit 100 man allemaal versierkunstenaars. Zij verleiden vrouwen terwijl u dit bericht leest.

Zij opereren elk moment op klaarlichte dag op straat, via internet dating sites en in het uitgaansleven. Zij vergaderen wekelijks en hebben geheime meetings op verschillende plaatsen van Nederland. Mannen met een eigen taalgebruik, met hun eigen erecodes, mannen die strategieen en tactieken bespreken hoe ze vrouwen veroveren.

Overdag op straat verleiden zij methodisch en welbewust vrouwen die nietsvermoedend aan het winkelen zijn om even later met hen in bed te belanden.

Drie mannen AlphaDoc (Frank), SmoothDoc (Pim) en MadDoc (Quintus) - maken al vele jaren de dienst uit in deze onderwereld van mannen die vrouwen weten te versieren.

Alphadoc is 3 jaar geleden begonnen in een "verleidingsgemeenschap", een verborgen wereld van doodgewone mannen die het voor elkaar krijgen íedere vrouw die ze begeren succesvol te versieren. Dag en nacht achter elkaar benaderde Alphadoc nieuwe "doelen", tot ook hij de kunst bezat om iedere vrouw voor zich te strikken. Na een aantal maanden was hij van een gefrustreerde loser veranderd in een superster onder de versierkunstenaars.

Via internet en internationale workshops leerde hij onder andere de meester verleider SmoothDoc kennen, wiens cursussen door honderden wanhopige vrijgezelle mannen worden gevolgd. SmoothDoc overtreft alle experts - terwijl de meeste mannen praten over seks met mooie vrouwen, ligt hij met deze vrouwen in bed. Versieren is zijn hobby, zijn passie, zijn roeping.

Wanneer je de Dating Doctors ontmoet ervaar je dat zij vrouwen kennen en begrijpen. Gedreven door een onbedwingbare nieuwsgierigheid naar vrouwenlichamen en hun gedrag in bed, hebben zij zich voorgenomen hen leven aan vrouwen te wijden.

Wij willen medewerking verlenen om dit geheime genootschap te onthullen en geven tegelijkertijd een overzicht van onze uitzonderlijke ideeën over vrouwen en de wijze waarop wij hen voor ons winnen.

Wij zien graag uw reactie tegemoet.

Vriendelijke groet,

Frank (AlphaDoc)

P.S. Meer over ons is te vinden op de website www.datingdoctors.nl/





Frank