2e persbericht van zaterdag 23 september 2006

Eindhoven, 23-09-2006 o Berichten uit de regio

Helmond: Geld weg bij woninginbraak

Bij een inbraak in een woning aan de Jan Hokaarsstraat is een geldbedrag van ongeveer 350 euro weggehaald. Dat gebeurde tussen vrijdag 23.30 uur en zaterdag 8.45 uur. De achterdeur van het huis is opengebroken.

Deurne: Twee gewonden bij ongeval

Bij een ongeval op de Helmondsingel zijn zaterdagochtend rond 2.30 uur twee mensen gewond geraakt. Een man van 25 jaar uit De Rips kwam met zijn auto op de verkeerde weghelft terecht en botste daar op de wagen van een echtpaar uit Deurne. De man uit De Rips is met twee gebroken enkels en botbreuken opgenomen in een ziekenhuis. Er is een bloedproef afgenomen en zijn rijbewijs is ingevorderd. De vrouw uit Deurne (leeftijd onbekend), die bij haar man in de auto zat, liep kneuzingen en breuken op. Ook zij is opgenomen in een ziekenhuis.

Maarheeze: Auto weg na inbraak

In een woning aan de Sleedoornstraat is ingebroken tussen vrijdag 23.30 uur en zaterdag 6.00 uur. Daarbij werden onder meer een mobiele telefoon, een portemonnee met 250 euro en enkele bankpasjes, autosleutels en een fotocamera weggehaald. Met de sleutels werd een wagen gestolen die op de oprit van de woning stond. Het gaat om een grijze Audi A6 (07-SN-DD). Een raam aan de achterkant van het huis werd opengebroken.