Feestelijke start Beauty and the Beast in Circustheater

Van den ende theaterproducties

http://www.musicals.nl

Scheveningen, 23 september 2006

FEESTELIJKE START BEAUTY AND THE BEAST IN CIRCUSTHEATER

Na de meest succesvolle Nationale Tour ooit is Beauty and the Beast nu exclusief te zien in het Fortis Circustheater Scheveningen. De 'Grand Finale' is vandaag met een speciale middagvoorstelling officieel van start gegaan. Veel BN-ers gaven, veelal met hun kinderen, acte de présence op de Scheveningse première van de Musical van het Jaar 2006.

Na het vertrek van The Lion King is het Fortis Circustheater nu de thuishaven van Beauty and the Beast. Om die reden werd vandaag de rode loper uitgerold voor de aanwezigen. Voorafgaand aan de voorstelling werden de aanwezigen getrakteerd op een High Tea, compleet met chocoladefontein.

Voor de cast van Beauty and the Beast is het bijzonder om in dit theater te staan. 'Na een tournee door het hele land is het geweldig om langere tijd in het Circustheater te kunnen spelen. De ambiance van het theater maakt het voor ons en de bezoeker een hele beleving,' aldus Stanley Burleson, die de rol van het Beest vertolkt.

Beauty and the Beast vertelt het verhaal van een avontuurlijke zoektocht naar echte liefde. De voorstelling kenmerkt zich door een extravagant toneelbeeld, technische hoogstandjes, special effects en memorabele songs. Kijk voor meer informatie over Beauty and the Beast op www.musicals.nl.


Noot voor de redactie/