Mojo Concerts

Indianse dansspektakel Bharati debuteert in Nederland

Na jarenlang de Indiase bioscopen te hebben gedomineerd maakt Bollywood de stap van filmdoek naar toneel. De uitbundige zangpartijen en de wervelende choreografieën vormen het decor van Bharati: dé hitmusical uit India waarin het ultieme liefdesverhaal centraal staat tussen de moderne jongen Siddharta en het traditionele meisje Bharati. Zal hun wederzijdse liefde sterker zijn dan hun culturele verschillen?

Bharati is gebaseerd op de klassieke muziektradities en vertelkunst uit India. Een Nederlandse verteller leidt het publiek door het liefdesverhaal waarin de songs in het Hindi worden gezongen. De produktie is een genot voor oog en oor: met een vijftien koppig orkest, ruim zestig dansers en maar liefst zevenhonderd kostuums wordt werkelijk alles uit de kast getrokken. Een visuele en muzikale krachttoer die iedere bezoeker tot de laatste seconden overdondert.

Kijk voor meer info op www.bharatitheshow.com. Voor dit optreden zijn alleen zitplaatsen beschikbaar.

Zondag 24 september 2006
Heineken Music Hall - Amsterdam Zuidoost
Entree: E 54,-/E 48-/E 39,- (exclusief servicekosten) Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop begint zaterdag 3 juni om 10.00 uur via de grotere postkantoren, de grotere Free Record shops, VVV's en GWK's, 0900 300 1250 (45 cpm) en de bekende voorverkoopadressen.