Vereniging Samengestelde Wedstrijd Mensport Nederland

Oefenmarathon in Nistelrode

28/06/2006

Nistelrode, 28 juni 2006
Onder vrije inschrijving organiseren Rij- en Menvereniging de Heemskinderen op zondag 24 september 2006 een oefenmarathonwedstrijd van aanspanningen in de vorm van enkel-, twee-, drie-, vierspan, klavertje 3 en tandem paarden en pony's. Deze wedstrijd is opengesteld voor iedereen.

De organisatie van deze wedstrijd heeft ook gedacht aan de beginnende menner zodat iedereen mee kan doen. De wedstrijd bestaat uit een wegtraject van ongeveer 12 kilometer, marathontraject met zes hindernissen, en een vaardigheid die door iedereen makkelijk te rijden is en alles is diervriendelijk gebouwd.
Deze oefenmarathon telt mee voor de West-Brabant Competitie, er wordt ook volgens deze reglementen gereden.

Het inschrijfgeld bedraagt EUR 20,- waarvan de deelnemers EUR 5,- retour krijgen na inlevering van hun wagennummer na het einde van de marathon.

Het inschrijfformulier is aan te vragen bij Nancy de Wit, Tel. 06-51514082. Of via e-mail: oefenmarathon@menforum.nl De inschrijving sluit op 1 september 2006

Deze wedstrijd wordt gehouden om en nabij manege "De Heemskinderen" Koude Maas 1 te Nistelrode.

Verkennen
Er is op zaterdag 23 september en zondag 24 september tot een uur na de start van de eerste deelnemer nog gelegenheid om het marathonparcours te verkennen.
De starttijden worden zaterdag ook definitief bekend gemaakt.

oefenmarathon@menforum.nl